un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 7 octombrie 2014

7 Oct 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

10 comentarii

 • GT Technologies, cei care fabrică ecrane de safir pentru Apple Watch și pentru camera de pe iPhone 6, au intrat în insolvență.

 

  10 comentarii

 1. Cred că și Microsoft FlexSense merită un loc în știrile de azi.

    (Citează)

 2. HaI sa iti dam noi cea mai tare stire!

  Esti in cautarea unei mobile practice, dar si vesele pentru copilul tau? Modelele noastre includ o varietate serioasa de modele, inspirate din desenele animate Cars, Minnie si Mickey Mouse, Barbie, incat sa bucure si sa se potriveasca perfect in ambientul camerei copilului dumneavoastra.

  Nu doar televizorul e cel care va poate aduce personajele din desenele animate in casele dumneavoastra. Si pentru ca stim cat sunt de pasionati cei mici de aceasta lume a desenelor, noi am creat un moblier cu design special, incepand de la patut, masuta, birou, sifonier, fotoliu, tot ceea ce este necesar pentru a mobila camera copilului tau.

    (Citează)

 3. @Andreea Ai iesit si tu ca paduchele in frunte! Urat, foarte urat!

    (Citează)

 4. Observ de ceva vreme o lipsa acuta de interes pt tot ce inseamna Altex.In trecut postai zile de reduceri etc. Anul acesta nu ai postat mai nimic, in conditiile in care au avut diferite zile “bomba”.Deduc ca nu te mai intelegi cu ei pe afiliere?Pana la urma cititorii tai te urmaresc si pt asta, nu ar trebuii sa fim impactati de intelegerile voastre.

    (Citează)

  • @lucian: am avut de două ori chiar și bannere prin care anunțam acele zile de reducere. Afiliere nu fac cu Altex, nu erau deloc rezultate și nu mă înțelegeam cu uneltele lor. Din ce aud din “piață”, nici nu se ocupă bine de ea.

   N-am nimic cu ei, doar că mereu aflu prea târziu de respectivele oferte. Nu-mi place metoda lor de a ține totul secret până cu o zi înainte. În vară de două ori nu eram în țară. La asta recentă mai mult de un tweet/share nu am avut ce să zic, erau prea multe ca să recomand anumite oferte. Am vrut sa iau o tigaie de ceramică de 25 de lei, trebuia să plătesc încă 10 lei transportul, iar la 35 de lei deja nu mai e ofertă, că atât costă la carrefour.

   Bonus: azi au plecat deja 200 de clickuri spre Media Galaxy din acest articol. E mai mult decât obțin în multe campanii plătite pe bloguri/site-uri.

     (Citează)

 5. (@lucian Media Galaxy este Altex si Altex este Media Galaxy!

    (Citează)

 6. Excelentă alegere pentru cover photo. Thank you very much! :D

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus