blog demisec cu note fine de tehnologie

Căutați o trotinetă electrică? Citiți review-ul de la Ninebot ES2. Urmăriți-mă și pe Instagram și YouTube.

Digi a deschis un magazin în Magheru One

8 Oct 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

4 comentarii

S-a deschis un magazin Digi în clădirea Magheru One, vizavi de cinema Scala. Locația este excelentă și le asigură o vizibilitate foarte bună.

Domnișoara pe care am întrebat-o nu m-a lăsat să fotografiez înăuntru, dar sunt vreo 4 mese de prezentare a telefoanelor, cam ca în orice magazin telecom, și agenți de vânzare pentru încheiat contracte noi.

feat_magazin_digi

magazin_digi

Săptămâna trecută a fost anunțată și lansarea Digi Play, un serviciu video-on-demand ce face parte din Digi Online. Există un abonament lunar.

  4 comentarii

 1. Da .. incep sa creasca pe parte de calitate . Mai e mult drum , dar macar s-au pornit . +1

    (Citează)

 2. Sa speram ca lasa preturile acolo :)

    (Citează)

 3. Nu ştiu nimic despre magazinul Digi, dar are Andreea nişte mobilă de vânzare :))

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus