un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Se pleacă în cursa internațională Porsche Performance Drive

8 Oct 2014  ·

AUTO  ·

7 comentarii

Cei de la Duba Libre n-au mai plecat spre Mongolia în această vară, dar puteți urmări o altă cursă ceva începe mâine și care conține și un blogger: Răzvan Baciu (razvanbb.ro și trafictube.ro) pleacă în Porsche Performance Drive împreună cu o echipă de alți trei români, o cursă ce duce câteva echipe internaționale de la Marea Neagră la Marea Caspică.

Având în vedere că mașinile sunt toate Porsche Cayenne S, mă întreb de ce totul durează de pe 9 până pe 14 octombrie. Pare genul de cursă ce s-ar putea termina în 16 ore cu așa motorizare, dar bănuiesc că vom afla traseul și dificultățile sale urmărindu-le pagina de Facebook Team 10 România.

ppd2014ro_1

  7 comentarii

 1. Probabil unele echipe o vor da în penibil inhamandu-se la mașină, parcurgând drumul mai mult împins decât în mers.
  Ceea ce Porsche vrea sa demonstreze e total diferit.

    (Citează)

 2. 16 ore? Glumesti.Ma intreb numai ca sa iasa din Romania cat o sa le ia.

    (Citează)

 3. Adica sa ma uit la toti neplacutii cum se sparg in figuri si sa le fac trafic?

    (Citează)

 4. Penibil. Ce pana mea ar trebui sa ma intereseze pe mine cum niste piscotari (dintre care unii si-au luat carnetul acu’ 2 ani) au avut norocul sa fie alesi de PR-ul unui producator de lucruri intangibile (pentru omul de rind) si sa se dea cu niste “gipane” chipurile masini misto.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus