un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Un graffiti mișto, dar bine ascuns

6 Sep 2014  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

Graffiti-ul acesta este foarte bine făcut, dar la fel de bine ascuns în parcul Kiseleff “dreapta”, undeva în spatele scenei de unde se închiriază biciclete și după o toaletă publică. Este bine mascat și de copaci, practic imposibil de fotografiat cu totul.

coanda_kiseleff_1coanda_kiseleff_2

Frumoasă lucrarea, păcat că nu o văd decât puțini. Are legătură cu Henri Coandă, inventatorul motorului cu reacție, iar în dreapta portretului său sunt două avioane și chiar și o rachetă spațială decolând.

Acesta-i un exemplu bun de graffiti, nu prostii ca mâzgăliturile acestea ale unor copii care n-au somn noaptea.

    7 comentarii

  1. Mai este un grafitti mai special si sub podul de la Pipera (mall Promenada). Este Nikola Tesla desenat pe un mic imobil pt transformatoarele electrice, cred. Aceluia ii poti face poza linistit cat stai la coada la semaforul de la B. Vacarescu. :)

      (Citează)

  2.   (Citează)

  3. Nu inteleg de ce e postat si shuttle, munca lui a avut vreo legatura cu dezvoltarea rachetelor?

      (Citează)

  4. Foarte tare, abia astept sa ajung sa il vad! Am fost de atatea ori in acest parc dar nu am vazut nicodata acest graffiti! Ma bucur ca cineva l-a gasit si ni l-a aratat si noua!

      (Citează)

  5. @Alx… u are 2 ZEN 4 this time…

      (Citează)

  6. Multumim foarte mult pentru aceasta valoroasa informatie, Radu!
    Toata stima!
    Atit Coanda cat si Tesla merita toata atentia noastra, sunt adevarati inventatori si oameni care prin ce au creat au schimbat radical lumea in care traim.

      (Citează)

  7. Mai sunt grafitti-uri misto pe zidurile de la Pta Ramnicul Sarat, unde e santierul pentru ParkPlace (mall-ul din IOR). Cred ca a fost ceva organizat ca prea sunt multe chestii misto adunate la un loc pe o suprafata destul de mare.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus