un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

TOG II în acțiune

19 Sep 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

9 comentarii

Dacă vă jucați World of Tanks știți de tancul TOG II și mișto-ul care se face de el, având în vedere că-i foarte lung. Mai jos puteți vedea un clip cu TOG 1 și 2 în acțiune, imagini publicate în exclusivitate de Wargaming. Se pare că TOG 2 a existat ca un unic prototip și deci imaginile cu el sunt foarte rare, dar în clip îl puteți vedea pe poligonul de testare și apoi filmat la muzeu.

Sunt mândru sa raportez că după lupte seculare, după zile în care nu joc deloc sau fac doar bătăliile de x2 și alte zile când joc poate 1-2 ore WoT, am ajuns la primul meu tanc Tier 10. L-am cercetat, acum mai trebuie și 6 milioane pentru a-l cumpăra, altă distracție. Este un heavy american.

feat_wot_tog

  9 comentarii

 1. pai si bani cu ce faci? ai tanc/cont premium?

    (Citează)

 2. Poti sa incerci sa gasesti pe cineva care a luat recent o placa video nvidia – se dadea bonus ceva bani pentru WoT gen AMD rewards.

    (Citează)

 3. Se dau 500G si o saptamana de cont premium. Bonusul de bani si experienta de pe contul premium chiar ajuta, se simte.

    (Citează)

 4. codurile de la nvidia nu mai sunt valabile…doar daca au lansat o campanie noua..acum

    (Citează)

 5. GG.

  Si, de care e, autoloaderul?

    (Citează)

 6. e fff greu sa ajungi sa ai un tier 10 in garaj fara sa bagi bani reali.
  eu am un tier 9 in garaj, E75 mai exact, fara sa fi bagat un cent in joc. dar am jucat destul de mult.

    (Citează)

 7. Au un TOG II la muzeul de tancuri din Bovington in Anglia. Ma si bate gandu sa ma duc la anul la Tank Fest pe acolo.

  Uite si TOG-ul :D

  http://military-vehicle-photos.com.s3.amazonaws.com/7760.jpg

    (Citează)

 8. Scuze, m-a luat scrisul pe dinainte, vad ca tocmai pe cel din Bovington il arata in clip. my bad

    (Citează)

 9. s-ar putea ca de maine sa apara o misiune care sa aibe ca premiu un TOG :)

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus