un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cum să faci bani din nimic: fotografii pentru Tinder

19 Sep 2014  ·

GÂNDURI  ·

12 comentarii

I-am admirat dintotdeauna pe oamenii care reușesc să scoată bani din orice. Sunt cei care găsesc o idee inedită de afaceri, care scot bani acolo unde alții nu le-ar da bani, care au profit din orice ar face.

De exemplu un fotograf american se specializează în fotografii pentru Tinder. Nu ceva complicat, nu vă închipuiți fotografii NSFW, ci poze “ca de buletin”, portrete făcute cu un aparat de calitate și iluminare corespunzătoare. Cere 75 de dolari pentru un portret retușat sau 150 de dolari pentru trei fotografii.

Păi nu că ar putea oricine să facă asta? Și eu am aparat foto, blitz cu bounce, știu să folosesc Lightroom de transform și o babă în domnișoară. De ce nu facem și noi acești bani?

De curiozitate, oamenii căsătoriți sau cu relații serioase de ce stau pe Tinder? Mai ține scuza cu “eh, eram curios cum arată ALȚII care sunt pe Tinder”?

Alte detalii găsiți pe Petapixel.

    12 comentarii

  1. ce e Tinder?

      (Citează)

  2. Pentru “risarci”, pentru subiecte de scris pe blog :)

      (Citează)

  3. m’am pus și eu pe tinder, dar nu vrea nimeni să mi’o tragă!
    probabil pentru că’s urât, altfel nu’mi explic.

      (Citează)

  4. eu cand vad gagici in poze “pro” nici nu le bag in seama. ma intereseaza instantaneele, pozele neretusate, raw, acolo vezi daca una e frumoasa sau nu. restul sunt pt cei care vor sa ia din piata pepeni si acasa sa vada ca de fapt au luat cirese.

      (Citează)

  5. Fotografi pentru Tinder, consultanti pentru Tinder… Iti recomand sa citesti si articolul asta: http://gizmodo.com/i-paid-50-for-a-tinder-coach-and-all-i-got-was-this-se-1608162878

      (Citează)

  6. Eu văzusem poza asta la un articol despre cum sunt tunate vedetele porno. Era un colaj cu mai multe before/after.

      (Citează)

  7. Pliciseala acolo si prea multa lume frustrata

      (Citează)

  8. Mai erau unii care făceau bani din nimic. Îți dădeau un dispozitiv minune pe care-l băgai în mufa de brichetă de la mașină și economiseai o grămadă de combustibil. ;)

      (Citează)

  9. Cu 150 de dolari probabil platesti o “doamna” sa-ti rezolve frustrarile Tinderiene.

      (Citează)

  10. Tinder e plin de poze dubioase în București și împrejurimi.

    L-am folosit în alte zone ale lumii și acolo oameni par să fie mai ok.

    Încă nu mi-am tras-o cu cineva de pe Tinder, dar am vreo 9 match-uri cu tipi din Londra și NY. :)

      (Citează)

  11. @Roxana – trist rău daca te duci in Londra si seara intri pe Tinder.

      (Citează)

  12. De pe femei e usor sa faci bani. S-a stiut asta dintotdeauna. Fiindca, spre deosebire de barbati, creierul lor functioneaza doar la nivel de avarie. Se incadreaza alaturi de celelalte specii de animale, care nu au ratiune decat de nivel elementar. Ba stai asa, ca la femei nici macar la nivelul asta nu functioneaza… Ma mir cum nu uita sa respire…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus