un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Show-ul de lumini de la Palatul Parlamentului – Ziua Bucureștiului 555 ani

24 Sep 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

2 comentarii

Dacă nu ați fost la proiecția de lumini și lasere de sâmbătă noapte de la Palatul Parlamentului, cu ocazia împlinirii a 555 ani, iată mai jos spectacolul, filmat de către cei de la LensMedia.ro

Proiecția 1

Proiecția 2

Proiecția 3

Proiecția 4

Proiecția 5

  2 comentarii

 1. Chiar nu am fost si voiam sa vad laserele. Am vazut un filmulet pe youtube doar cu prima proiectie. Thank You!

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus