un blog de Radu Dumitru

laptop msi la oferta buna
laptop msi la oferta buna

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Internet & Mobile World 2014 are loc pe 8-9 octombrie

24 Sep 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

1 comentariu

Dacă lucrați într-un domeniu ce are legătură cu marketingul B2B, aplicații mobile, Internet, plăți online, cloud și alte tehnologii noi, probabil veți fi interesați de conferința IM World 2014 ce are loc între 8 și 9 octombrie la Romexpo București.

Vor fi două zile de prezentări și workshop-uri ținute de români și străini, inclusiv cu vorbitori de la Twitter, Facebook și Mozilla. Dincolo de unele prezentări (de exemplu “the future of retail brands in the digital age” sună foarte interesant, ca și cele despre plăți mobile și cloud), eu sunt interesat și de câteva gadget-uri ce vor fi arătate acolo, precum tablete de la Mozilla și imprimante 3D, plus standurile Asus, Microsoft, Mastercard, Samsung și alții.

Dacă lucrați în domeniu și vreți să participați, informații și biletele găsiți pe site-ul imworld.ro

  1 comentariu

 1. Chiar pare interesanta conferinta, cu siguranta ca voi merge si eu sunt foarte interesant de standul Asus si Microsoft mai ales

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus