un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Săptămâna Restaurantelor a revenit cu a doua ediție

23 Sep 2014  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

Săptămâna Restaurantelor revine cu ediția doi, care ține de pe 22 până pe 28 septembrie. Este o perioadă în care restaurantele participante la campanie oferă reduceri de prețuri la întreg meniul sau la anumite preparate din el și n-ar fi rău să profitați de ele pentru a descoperi locuri unde de obicei nu mergeți sau pentru a gusta din preparatele altfel scumpe.

Toate detaliile și lista restaurantelor și cum puteți face rezervare la ele le găsiți pe pagina de Facebook Săptămâna Restaurantelor.

La ediția anterioară am ajuns la Bon, unde mâncare a fost bună, dar desertul groaznic. Acum din lista curentă mă atrag următoarele oferte:

  • Osho Primaverii: 25% discount la selectia de vita maturata; (vita maturată este foarte scumpă, peste cea normală care oricum la Osho costă mult)
  • Morgan La Dud: discount 30% la meniuri de degustare (rezervare cu 24h inainte), discount 30% la meniul de foie gras (24 piese);
  • Goccia : 30% discount la tot meniul, intre orele 12:00 – 16:00, si 25% discount dupa ora 16:00 la tot meniul de mancare si vinuri
  • Gaudi Bistro: Discount 30% la meniul de mancare;
  • Beraria Germana Bragadiru Discount de 25% din meniul de mancare;

Mai sunt multe altele, inclusiv Cluj, Brașov, Timișoara și Iași, în linkul de mai sus.

restaurant_bon_17_st_jacques

    7 comentarii

  1. La Goccia si Beraria Bragadiru mancarea e banala.

      (Citează)

  2. Salut, Radu/add.

    Adaug si cateva din recomandarile mele:

    – Muse Bistro, Meniul pentru doua persoane:100 de lei
    https://www.facebook.com/BistroMuse/photos/a.922791137747752.1073741860.666484750045060/967936879899844/?type=1&theater
    Pe Muse i-am descoperit in editia anterioara a Saptamanii Restaurantelor, au niste farfurii/preparate si apetisante si gustoase, am testat mai multi colegi, suntem cu totii impresionati.

    – Cucina di Eleni: Discount 30% la intreg meniul – am auzit numai de bine de ei, mi-am programat sa-i incerc in editia asta a Saptamanii Restaurantelor

    – Aida Bistro: Discount 25% la meniul de mancare – Aici am deja rezervare joi :)

    Pofta buna tuturor!

      (Citează)

  3. Ionut, e OK Cucina di Eleni si au preturi normale. Eu am fost de multe ori acolo si am fost multumit cam tot timpul (exceptand faptul ca stramba din nas cand le ceri bon fiscal…)

      (Citează)

  4. Ok, o sa mergem si o sa cerem bon :)

      (Citează)

  5. Asta cu bonul fiscal e boala generala la noi. Nimeni din industrie nu vrea sa plateasca taxe. Solutia este sa platesti cu cardul, sunt obligati sa inregistreze in contabilitate, dar nu toti isi iau POS-uri. Mai nou clientii sunt pasibili la plata comisionului, conform noii legislatii.

      (Citează)

  6. Cand iti aduce nota nu are bonul in ea? Cum adica sa strambe din nas? Nu exista sa ceri nota si sa iti aduca totalul scris pe servetel :)))

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus