un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Oneplus One, Xiaomi și YotaPhone în stocul magazinelor mari

12 Sep 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

19 comentarii

Dacă vreți ceva telefoane mai speciale, diverse modele inedite au apărut și pe piața noastră chiar în magazine, ceea ce oferă o siguranță în plus dpdv al achiziției și garanției.

eMAG a listat OnePlus One, varianta de 64 GB cu 4G, la 1.963 de lei. Cele câteva bucăți s-au dat rapid, dar supravegheați pagina respectivă pentru noi stocuri.

Oneplus One este unul dintre cele mai dorite telefoane ale momentului, având hardware foarte rapid, cameră Sony, ecran de 5,5 inchi și baterie de 3100 mAh, plus software bine făcut. La acest preț (pentru 64 GB stocare, da?) este excelent.


Xiaomi poate fi cumpărat în România de la mai multe magazine, inclusiv astfel:

Mi3 este un alt super-telefon fabricat de chinezi și care a prins foarte bine pe piață. Costă în jur de 1200 de lei și oferă hardware foarte bun (Snapdragon 800), ecran Full HD și baterie de 3050 mAh.
Redmi Note este un model mai slab ca hardware, ecran 5,5 inchi, concurent cu Lenovo la prețul de 900 lei.


YotaPhone C9660 poate fi găsit la eMAG. Este un telefon rusesc cu două ecrane, unul normal pe față, altul alb-negru eInk pe spate. Costă 1.700 lei.

Ecranul alb-negru de pe spate, asemănător cu cel de pe Kindle, și care oferă multe avantaje prin faptul că ceea ce se afișează pe el rămâne acolo permanent, fără a consuma baterie. Chestia asta este super-mișto în situații precum:

  • listă de cumpărături. O deschizi pe ecranul principal, o treci pe al doilea ecran și este ca și cum ai avea scris pe spatele telefonului ceea ce trebuie să cumperi. Nu știu cum sunteți voi, dar eu deschis și închid de o sută de ori telefonul la cumpărături și de multe ori trebuie să redeschid acea listă.
  • hartă. Uneori am nevoie de o hartă cu zona finală a unui drum, străduțele de la destinație. Acum le poți trece pe ecranul secundar și te uiți la situație când ajungi acolo.
  • ebook reader. Unii citesc de pe telefon, pe acesta citești fără a consuma bateria în ritm de speriat și mult mai confortabil pentru ochi.

În fine, sunt multe situații în care poți profita de a salva ecranul principal pe spatele telefonului. YotaPhone este rusesc și ideea a prins bine atunci când a fost anunțată.
yotaphone_2

    19 comentarii

  1. Prețul este excelent doar că în mod normal telefonul (l-am cumpărat cu invitație și livrare prin mailboxde.com) costă max 15 mil.

      (Citează)

  2. si mi3 de 16gb se poate lua de la depozitul xiaomi din europa cu aproximativ 10mil. sau de la dx europa.

      (Citează)

  3. Mihai, care e depozitul Xiaomi Europa de unde se ia Mi-3 la 1,000 de lei? Ca pe xiaomishop.com, daca alegi Mi-3 cu livrare din Europa, totalul este de 358$, ceea ce echivaleaza cu vreo 1,250 lei. Personal as lua un Mi-4 chiar, doar ca nu stiu ce fac cu punctele de la Vodafone…

      (Citează)

  4. Caut un mi4. Este oare xiaomishop.com o opțiune bună? Din ce review uri am citit părerile sunt împărțite (unii acuza ca produsele nu ar fi chiar xiaomi ceea ce este dureros când vorbim de un risc de 500 $).
    Alte păreri despre magazine (propuneri chiar – sunt binevenite).
    Altfel cred ca un mi3 o sa fie alegerea deși îmi place mai mult designul mi4 (appleish). Nu, nu sunt fan Apple dar designul este chiar reușit.
    Mai multe detalii despre mi4 am scris și eu. Oricum brățara face toți banii. Și softul.

      (Citează)

  5. ma bate gandul pentru un Yota, o recomandare pentru husa ?

      (Citează)

  6. hrm, da, acuma m-am uitat si eu din nou. iar dx nu mai au telefonul respectiv, la ei era transportul gratuit. my bad. in acest caz, pretul pcg e cinstit.

      (Citează)

  7. ma mir ca nu au adus si Oppo.

      (Citează)

  8. Oneplus One 310 euro ~ 1364 ron cu invitatie de pe forumul oneplus (sunt destui romani care va pot ajuta), si cu transport gratuit din Germania (cu ajutorul unui prieten).
    A fost 304 euro, dar s-a scumpit transportul.

      (Citează)

  9. Foarte scumpe, deja pe Pandawill chinezii au adaosuri nesimtite de 50~100$ fata de pretul oficial de end user. Atentie, pretul oficial de end user, nu de distribuitor care ia 20 sau 100 sau 1000 de bucati.

    http://www.pandawill.com/xiaomi-mi3-smartphone-snapdragon-800-23ghz-2gb-16gb-50-inch-fhd-ogs-screen-silver-p91928.html

    http://www.pandawill.com/oneplus-one-smartphone-4g-lte-3gb-64gb-snapdragon-801-25ghz-55-inch-gorilla-glass-fhd-p90360.html

      (Citează)

  10. De ce sa dau 1230 RON pe Mi3 can cu 1450 RON imi iau LG G2

      (Citează)

  11. Pentru cei care v-ati luat one plus cu invitatie direct de la ei, livreaza de pe stoc? Cam cat dureaza sa le livreze? Si mai aveti invitatii?:)

      (Citează)

  12. OnePlus One de la emag e pe bune sau e doar o “chinezarie” care are instalat Cyanogen-ul si vandut ca produs original ?

      (Citează)

  13. e fals, din vitan e adus.

      (Citează)

  14. Oneplus one cel mai ieftin e pe http://www.dualstore.ro
    L-am luat si are garantie 24 luni, limba romana, google play

      (Citează)

  15. Si http://www.dualstore.ro au si accesorii gen huse, folii etc

      (Citează)

  16. De acolo le iau si le vand ici colo gen olx :)),

      (Citează)

  17. salut , ma ajuta si pe mine cineva cu o invitatie pentru oneplus one ?
    multumesc

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus