un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ne vedem la concertul Telekom #FanMagenta, da?

12 Sep 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

19 comentarii

Nu uitați că mâine 13 septembrie, de la ora 18, este mare concert mare în Piața Revoluției cu ocazia trecerii oficiale de la brandurile Romtelecom și COSMOTE la Telekom. Concerte similare au loc și în Cluj și Iași, iar lista artiștilor o găsiți pe FanMagenta.ro

După cum știți, am avut un concurs pe site prin care un cititor urma să câștige acces VIP la unul dintre aceste concerte. Intrarea este oricum gratuită și sunteți cu toții invitați să petreceți alături de Telekom și respectivii artiști, dar accesul VIP vă permite să intrați în zona specială, ca Alice în Țara Minunilor.

Ei bine, au fost destul de multe înscrieri față de restul blogurilor și, ca să nu simțiți că aici ați avut șanse mici de câștig, am extras doi câștigători, nu unul. Aceștia sunt Spike și Irina Stan. Ne vom vedea direct acolo pentru petrecere.

Intrarea este însă liberă pentru oricine și cum totul are loc sâmbătă, sper să veniți în număr cât mai mare. În București avem parte de Smiley, Vunk, Inna, Antonia, Loredana și alții, plus ceva surprize de la organizatori. Nu uitați să instalați aplicația Hai!, prin ea se vor decide lucrurile importante, iar hashtag-ul oficial este #FanMagenta.

Apropo de acesta, nu uitați și de concursul #FanMagenta de pe Facebook, unde puteți câștiga telefoane Samsung Galaxy S5 dacă uploadați o fotografie cu voi și un obiect magenta. Astăzi este ultima zi!

show_magenta

    19 comentarii

  1. La imbulzeala cu toti care le curge scuipat din gura :) mergi tu si aprinte tu magenta.
    Noi ca natie asta meritam, sa aprindem magenta.

      (Citează)

  2. Nu.

      (Citează)

  3. Trecem si noi peste magenta asta?
    Cam multa magenta pe prima pagina. Si wizz airu are cam aceeasi magenta.
    Bine, io sint hater, dar ce dracu aduca in plus telekomu asta fata de cosmote? Cumva nu mai trag tepe pe fata?

      (Citează)

  4. @jules, n-ai inteles tu, prin rebranduire Telekom Romania a devenit organizator de concerte, altfel nu-mi explic de ce, ca si operator tv/internet/telefonie in loc sa ofere la lansare niste oferte care sa rupa piata, ofera niste concerte gratuite prin tara.

      (Citează)

    • @zetu: e ca și cum ai zice că de ce fac firmele petreceri de Crăciun în loc să împartă acei bani direct angajaților. Pentru că uneori mai și petrecem, așa se sărbătoresc anumite lucruri.

        (Citează)

  5. Pariu pe o bere ca Inna e doar in chiloti. Cam cu atat reuseste sa capteze… ca voce deh, pentru ce?

    Iar restul de artisti, cel putin in Bucuresti, vad doar unul sa merite.

    Clar, e de mers la concert. Doar asa pentru imbulzeala si tot merita.

      (Citează)

  6. Ce culoare e aia, magenta?

      (Citează)

  7. Nu am aceasi atitudine. Faptul ca nu inghit prosteala cu magenta si mi am spus opinia,ma face diferit. Inteleg faptul ca tu esti nevoit sa le faci reclama, du te tu si ne spui cum a fost la aprins magenta. Finalul ti l voi voi face xa in reclama idioata la megenta de pe radio…… ha ha ha ha……DA.

      (Citează)

    • @mon: diferență este că eu sunt optimist că nemții vor face ceva schimbări, așa cum s-a întâmplat în diverse companii și domenii în care s-au implicat străinii. Sper la mai bine.

      Tu ești deja resemnat că totul este prost și viața ta e nasoală. Să nu dai în depresie.

        (Citează)

  8. Apreciez grija ta. Nu am pomenit nimic de partea de oferta de telecom. E posib sa faca lucruri bune,nu sunt in masura sa imi dau cu parerea. Doar am vb despre campania lor proasta in media. Ce sa zic. Succes la aprins magenta

      (Citează)

  9. Nici eu nu am nimic cu Telekom, sunt sigur ca o sa faca treaba buna, dar mi se pare o prostie asta cu magenta si deja mi-a iesit pe nas. Cu siguranta nu ma voi duce la concert, prefer sa ma duc la meciurile de rugby de maine seara care sunt la aceeasi ora si mult mai interesante (si mai relaxante decat sa il aud pe Alex Velea cum urla). Poate ma duceam daca venea Horia Brenciu, l-am vazut de doua ori live si chiar stie sa faca show, dar e la concertul din cluj.

    PS: Orange FTW! :D

      (Citează)

  10. Sa vedeti voi ce magenta o sa fie maine pe strazi si prin intersectii. Sper ca tot romanul, dornic de distractie sa-si lase limuzina acasa si ss faca un pic de miscare pana la petrecere.

      (Citează)

  11. Cea mai mare teapa a ultimilor ani. Priviti oferta:

    http://gadgetrends.ro/2014/09/12/ce-preturi-au-pachete-all-inclusive-de-la-telekom-romania/

    Este o oferta sinucigasa sau un mesaj catre orange si voda: baieti, haideti sa refacem cartelul destramat de cosmorom acum ceva ani…..
    Preturile sunt exorbitante, incredibile as putea spune. Cum poti veni sa te lansezi cu preturi aproape duble fata de compania pe care ai preluat-o ?????

    Noua moda pe dorobanti va fi sa iti permiti sa ai numar de T-mobile…..

    La pariu ca voda si orange se vor alia usor usor preturilor impuse de nemti ??
    Doar Digi mai e salvarea noastra dar aia-s cam falimentari…

      (Citează)

    • Mie mi s-au părut la fel prețurile sau greu de comparat cu ce era inainte. De exemplu înainte un Cosmote Free L costa 17 euro și oferea cam același lucru ca și Nelimitat L Promo de mai jos, care-i 19,95. Ba chiar aveai 1 GB trafic înainte.

      Asta am văzut-o spusă pe multe site-uri.

      După care le-am arătat că noul pachet include și televiziune 21 canale cu trafic gratuit pe mobil, ceea ce este greu de cuantificat. Iar vechiul pachet costa de fapt 31 euro, promoțional se dădea cu 17.

      Fiecare companie și-a dezvoltat servicii conexe (Zonga, Deezer, roaming, cloud, TV etc) și devin tot mai greu de comparat ofertele astea speciale. Singura comparație care se poate face este cea la un pachet simplu de minute și eventual la cât costă extraopțiunile de genul 1 GB de date.

        (Citează)

  12. Ai vazut all inclusive ala de 100 euro? Aia e oferta pt la sate….

      (Citează)

  13. Nemtii stiu ca romanii sunt rupti in cur, dar in materie de telefoane ce e ieftin e pt vecinu si de aceea vin cu preturi mai mari decat concurenta, chiar daca serviciile sunt mai slabe.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus