un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Oferte bune la PC Garage: Involuția prețurilor

25 Sep 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

9 comentarii

Este perioada campaniilor de reducere, deoarece PC Garage tocmai a lansat “Involuția prețurilor” și au oferte bune în special la categoriile pentru care sunt ei cei mai cunoscuți: componente PC, gaming și periferice, dar și sisteme și laptopuri.

Consultați toate ofertele aici!

Iată ce m-a atras pe mine:

COMPONENTE
of_placa_gigabyteÎn primul rând, dacă vă gândiți la un upgrade de PC, acum este momentul, că puteți cumpăra separat placă de bază și procesor din cele la ofertă, plus placă video și stocare, dacă aveți nevoie.
De exemplu o placă Gigabyte Z97 are suport pentru o singură placă video, dar o combinație echilibrată de sloturi de memorie RAM, porturi SATA și USB 3.0, la care aș adăuga un procesor Core i5-4590 din seria Haswell Refresh.

of_geforce_zotacPlacă video Zotac GTX 780 OC și joc Splinter Cell – 1540 lei redus de la 2.199 lei

of_geforce_asusPlacă video Asus GTX 760 – 939 lei redus de la 1.146 lei

SSD HyperX Fury de 120 GB – 279 lei redus de la 311 lei

Luați-vă o carcasă de calitate, din metal bine îmbinat și gândită pentru un flux bun de aer, precum acest Thermaltake cu 30% reducere.

SISTEME
of_asus_x552Asus X552 cu Core i5, 4 GB RAM, stocare 750 GB și placă video Geforce – 1.698 lei redus de la 2.098 lei.

Macbook Air la 4.098 lei.

GAMING ȘI PERIFERICE
of_madcatz_rat_9Mouse-ul Madcatz RAT 9 îmi place foarte mult, are un sistem deștept de șuruburi cu care-i schimbi forma pentru a se potrivi oricărei mâini.

Căști Plantronics la 249 lei redus de la 329 lei și Asus ROG Vulcan la 329 lei redus de la 379 lei.

Routerele Asus AC68, TP-Link Archer C7 și Asus AC56 sunt bune. Nu vă băgați la AC52, are porturi 100 Mbps și orice ai face ești limitat la această viteză.

    9 comentarii

  1. Preturile la gtx780 sunt bune tare. In rest, nu mi-a sarit nimic prea special in toata oferta.

      (Citează)

  2. Vor sa faca loc noilor placi video GTX 9xx, de aceea si reducerile considerabile pentru GTX 770 si 780.

      (Citează)

  3. Am stat degeaba aseara pana la 00.30, n-am vazut nimic interesant, ma asteptam la mai mult din partea PCGarage…

      (Citează)

  4. Ce parere aveti de aceasta sursa http://www.pcgarage.ro/surse/super-flower/sf-680r14a-680w-atlas-serie/. Ma intereseaza daca brandul Super Flower este de incredere.

      (Citează)

    • Eu n-am auzit niciodată de el, dar doi ani stai fără grijă că ai garanție. Mie nu-mi place pentru că nu-i modulară și ții permanent toate acele cabluri în PC.

        (Citează)

  5. Eu am o sursa Super Flower. E una dintre putinele surse cu certificare platinum. Intr-adevar sunt destul de scumpe insa, zic eu, merita toti banii. Daca vei cauta pe siteuri cu reviewuri de profil, vei vedea ca sunt destul de laudate. Eu nu regret achizitia, ba chiar sunt bucuros ca desi am dat cam dublu pe cat dai pe o sursa normala, voi sta fara probleme :)

      (Citează)

  6. Am cautat pe net si se pare ca Super Flower este o companie chiar buna dar care produce mai mult OEM ( http://www.tomshardware.com/reviews/power-supply-oem-manufacturer,2913-12.html ) . Pe de alta parte produsul respectiv e unul vechi si putin eficient care nici macar nu mai apare pe site-ul lor oficial .tw. Insa mai exista un produs in promotie si acela pare mult mai bun, desi mai scump http://www.pcgarage.ro/surse/super-flower/sf-600p14xe-600w-golden-green/

      (Citează)

  7. @thundermar
    Super Flower este unul dintre cei mai mari producatori OEM din lume. De cativa ani s-a hotarat sa atace piata retail si au facut-o cu succes, au produse foarte bune de la gama cheap (sub un alt brand, cum e si modelul indicat de tine) continuand cu produse mainstream excelente iar gama de top concureaza cu succes vs. Seasonic. Vad ca in curand vor aduce si seria LEADEX ( http://www.pcgarage.ro/cauta/leadex ) care este beton. Ca sa iti dau un raspuns pe scurt, sari pe sursa cat inca e la pretul ala.

    @nwradu
    E modulara.

      (Citează)

  8. Am comandat un SSD Samsung 840 Pro 256GB la 600 lei si o carcasa Thermaltake la 350 lei. N-am facut nici o “afacere” :) Asteptam BlackFriday loteria click-ului (ne)castigator in prima 0,000000001 secunda: STOC EPUIZAT!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus