un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ajută-mă să fiu un erou urban #pebune

25 Sep 2014  ·

GÂNDURI  ·

17 comentarii

Sunt parte dintr-o competiție KFC ce caută un erou urban și vă rog să mă votați AICI!

Cei care votează pot câștiga o expediție în sălbăticie alături de Doru Panaitescu, cel care tocmai a descoperit că șarpele boa de nisip încă trăiește pe teritoriul României și altfel un pasionat de activități off-road, și de câștigătorul concursului, care sper să fiu eu.

Distracția este garantată, Doru ne va duce cu o mașină off-road pe un traseu ales de el, vom lua masa în aer liber, vom dormi o noapte la o pensiune și vom învăța tehnici de supraviețuire.

Eu particip ca erou urban pe categoria mâncare, deoarece sunt “un explorator al restaurantelor din Bucuresti. Pasiunea lui pentru mâncare l-a determinat să scrie pe blog, #pebune, despre cele mai interesante opțiuni când vine vorba de „mâncat în oraș”.“, descriere care este chiar foarte plăcută. Competiția între bloggeri face parte din campanie #pebune a KFC, unde și puiul este #pebune. V-ați prins?

Votul se termină pe 30 septembrie, iar victoria este importantă pentru mine – mi-ar plăcea să mă laud cu titlul de erou urban.

kfc_erou_urban

    17 comentarii

  1. Votat! :D Sper să câștigi!

      (Citează)

  2. Am pus stampila pe tine!

      (Citează)

  3. Votat! Have fun cu serpii si tot :P

      (Citează)

  4. Votat, Mult Succes!

      (Citează)

  5. Te-am votat. Bafta!

      (Citează)

  6. Te-am votat….Radu presedinte!

      (Citează)

  7. Eu l-am votat pe Ariel. Imi pare rau, dar la cum merge el cu bicicleta tot timpul prin Bucuresti, e singurul erou urban de aici. :)

      (Citează)

  8. Da si tu o bere daca castigi (cacofonie intentionata).

      (Citează)

  9. Te-am votat, mult succes! :)

      (Citează)

  10. votat :)

      (Citează)

  11. Terminati cu prostiile, ce sa cautati voi in salbaticie cu serpii, Doamne fereste. Nu va votez pe nici unul, stati acasa :p

      (Citează)

  12. Eu locuiesc in salbaticie. Daca era o aventura la mall, votam.

      (Citează)

  13. Done :)

      (Citează)

  14. Vote! ;)

      (Citează)

  15. Votat!

      (Citează)

  16. Sa te voteze magenta. Losere!

      (Citează)

  17. DONE! :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus