un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Fashion Days lansează aplicația pentru iPad

4 Sep 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

2 comentarii

Eu nu-s mare fan al cumpărăturilor online făcute de pe mobil sau tabletă, mi se pare că pot aștepta până acasă, dar magazinele mari mereu m-au contrazis cu statistici ce arată că un număr destul de mare de comenzi se dau de pe dispozitive mobile.

Pentru unele magazine o aplicație de mobil de pe care să poți vedea produsele și să dai comenzi este crucială. Fashion Days a lansat recent aplicația lor pentru iPad (pentru iPhone aveau deja) și se potrivește ca o mănușă modelului lor de business, adică unul în care campaniile de vânzare pentru diverse branduri încep la diferite ore și produsele cele mai bune se dau aproape imediat după afișarea lor pe site.

Eu, de exemplu, dacă mă uit după câteva ore și găsesc ceva ce-mi place, mai mult ca sigur descopăr că stocul este epuizat sau nu mai au mărimea mea. Știu mulți oameni (ok, mai mult femei) care la 8 dimineața deschid site-ul Fashion Days ca să vadă ce-i nou, aceea fiind ora la care încep cele mai multe campanii. Acum, cu aplicația de iPad care permite vizualizarea tuturor produselor și lansarea comenzilor, poți face asta și din metrou și din concediu și din pat.

Fashion Days are un volum foarte mare de comenzi din România și am constatat asta anul trecut, când am fost la centrul de curierat al DPD, unde aveam senzația că jumătate din coletăria lor este formată din cutii pe care scrie Fashion Days. În curând vine și aplicația de Android, zice comunicatul primit.

    2 comentarii

  1. No love for Android :(

      (Citează)

  2. În curând. Probabil este un programator care acum s-a apucat și de versiunea de Android :P

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus