un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cum se dă un slam dunk adevărat

17 Sep 2014  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Am jucat mai mulți ani baschet și n-am dat nici un slam dunk, că nu-s atât de înalt și nici nu sar așa mult. Oamenii din clipul de mai jos, însă, dau suficiente.

  4 comentarii

 1. Ala e mai mult slam ball decat slam dunk.
  Daca ai fi jucat baschet la cat zici ca ai jucat stiai.

    (Citează)

 2. Cea mai frumoasa senzatie la basket este sa dai slam dunk

    (Citează)

 3. I lol ed :)). Au fost si in romania de 2 ori chiar, din pacate unul din ei a avut un accident chiar in timpul unei demonstratii. S a lasat de showuri, dar e sanatos

    (Citează)

 4. As zice ca nu inaltimea e problema ta… :))

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus