un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Mega Image va fi partenerul eMAG pentru vânzarea online de alimente

18 Aug 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

16 comentarii

Mic update: v-am spus în aprilie că eMAG urmează să vândă alimente, dar nu știam prin ce metodă. A apărut recent o imagine pe net din care se vede că partenerul lor va fi Mega Image (cine altul?), o veste bună având în vedere că au o gamă largă de produse de toate tipurile.

Rămâne de văzut cum se vor face livrările, dacă un magazin din apropiere îți va strânge produsele și cineva ți le aduce acasă șamd.

emag_alimente

Noua secțiune eMAG Supermarket este în testare internă, se zvonește, ceea ce înseamnă că după o vreme o vom găsi activată public înainte de marea lansare. eMAG a anunțat în aprilie că va vinde accesorii auto, articole sportive, alimente și haine, din care doar ultimele rămân încă nevăzute.

sursa foto: Bogdan Alupoaie

    16 comentarii

  1. Dora Vulpescu

    18/08/2014 la 2:45 PM

    In Bucuresti, serviciile de curierat de la emag sunt ireprosabile. Ultima data am plasat comanda la 11.20 si a ajuns la 14.30.

      (Citează)

  2. Cateva comenzi inregistrate pe profitshare arata ca cei de la eMAG vor vinde, printre altele, si: apa minerala la 5l, bere la doza, seminte de floarea soarelui, balsam de rufe, etc.
    Cei care nu vor dori sa-si mai piarda timpul prin supermarket-uri isi pot comanda acasa toate produsele pe care si le doresc, salvand timp pretios.
    Sa vedem cand va fi disponibila sectiunea de alimente si pentru provincie si cu cine vor incheia cei de la eMAG parteneriat.

      (Citează)

  3. Carrefour are livrare în București și experiența din zonă, așa că dacă aș fi în locul lor, acum aș demara procedurile să activez livrările acasă în toate zonele unde am hypermarket sau măcar în orașele mari.

    Iar Mega Image nu are acoperire precum Carrefour, așa că ar avea foarte mult de câștigat.

      (Citează)

  4. Mega Image, cu sute de magazine, nu are acoperire cum are Carrefour. Da, tehnic e corect, doar eu am vazut 2 Mega Image in Constanta fata de 1 Carrefour.

      (Citează)

    • Discuția se duce spre “ce partener ar fi fost mai bun”, dar poate că nu toți au vrut să se bage în acest parteneriat. Marile hipermarketuri și-au deschis propriile sisteme de comandă online, pe când Mega Image nu.

        (Citează)

  5. Gaelex: Cei de la Mega Image nu au acoperire nationala. Au aprox 200 de magazine in Bucuresti si restul pe o raza de 250km de Bucuresti.

      (Citează)

  6. Daca imi aduc gogosi de la mega image e bine :D

      (Citează)

  7. Carrefour livreaza si in Iasi si in mai multe orase. AR fi misto daca ti-ar livra produsele cel mai apropiat Mega Image de langa tine :D

      (Citează)

  8. Vor livra prin Fan in tara, orice produs non-food. In Sect 6 vor livra orice food, urmand ca ulterior sa livreze in toate sectoarele (cand mai cumpara masini frigorifice, momentan au doar 3). Baza e la MI-ul de la coltul Prel. Ghencea cu Valea Ialomitei. Masinile arata asa: http://i.imgur.com/mfn89uy.jpg

      (Citează)

  9. O sa-mi aducă curierul mie la etajul 4 din 4 fără lift, un bax de apa plata, o sticla de ulei, una de balsam de rufe, una de Cola, 4 cutii de lapte praf, 2 pachete de scutece, 2 baxuri de bere, etc.?
    Eu nu cred.

      (Citează)

  10. @eBogdan: Carrefour livrează doar în București și prin zonă.
    http://www.carrefour-online.ro/intrebari-frecvente?cat=livrare

    Dacă livrau în Iași, fii sigur că era mașina de mâncare săptămânal la mine. :))

      (Citează)

  11. Ăștia de la eMAG mai trebuie sa investească în propria firma de curierat și e treaba completă.

      (Citează)

  12. Eu am luat de cateva ori de la Carrefour, livrarea se face prin FanCourier.

      (Citează)

  13. Michael Westen

    19/08/2014 la 7:00 PM

    Eu cumpar chestii alimentare si nealimentare de pe Metro Online. Vin cu FanCourier si sunt trimise de la ceva depozit de langa Bucuresti, nu vine masina de la Metro Cluj. Probabil ceva in genul asta va fi si la Emag.

      (Citează)

  14. E bine ca lucreaza cu Mega Image, imi plac multe dintre produsele lor marca proprie. Carrefour e caaaah. :D

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus