un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Reclame anti-Iohannis pe Facebook

18 Aug 2014  ·

GÂNDURI  ·

13 comentarii

Reclamă anti-Iohannis pe Facebook, pe o pagină făcută demult împotriva lui Băsescu:

reclama_anti_iohannis

Se conturează o a doua cale de atac a PSD-ului împotriva lui Iohannis, pe lângă aia cu “nu-i ortodox, nu-i român”: este omul lui Băsescu. Faptul că Băsescu l-a nominalizat cândva ca premier este punct de start, dar m-ar mira să prindă prea tare chestia asta. Anti-reclama duce la articolul acesta.

Nu că PNL-ul ar sta mai bine la reclame. Pe grupul de Facebook Alianța Creștin-Liberală sunt puse astfel de imagini ca mai jos. Liberalii mereu au avut impresia că toată lumea știe să citească și mai ales că este dispusă să citească epopei întregi pe o imagine…
reclama_iohannis_1reclama_iohannis_2

reclama_iohannis_3reclama_iohannis

    13 comentarii

  1. Omul are doua BMW seria 7 (daca nu ma insel) date de Bavaria catre primaria Sibiului insa numai Iohanis are drept de folosinta asupra lor. Mai da-l in ma-sa ca e fix ca ceilalti.

      (Citează)

  2. De mizeria asta am dat si pe Hotnews, uitandu-ma la un articol despre ce se intampla in Ucraina.

      (Citează)

  3. Mai, dar Johanis nu a fost propunerea USL la un moment dat? cu care ponta era perfect de acord? Plus, tocmai el sa ne vorbeasca despre minciuna???

    @Alexeat: tu traiesti in wonderland sau unde? unde crezi tu ca exista politicieni imaculati? Sau din aia care isi vor da viata ca sa iti fie tie bine? Ia si voteaza-l pe cel care iti va face viata mai placuta decit celalalt si nu mai visa la fat frumos, ca alba ca zapada ai vazut ce cu*va s-a facut…:) Vezi si tu sub care crezi ca justitia va putea functiona si va putea sa ii stea in coasta politicianului sa nu mai fure (prea mult), ca asta e singura arma impotriva dorintei politicianului de a fura, nu inchipuirea ca exista politicianul care nu fura.

      (Citează)

    • @mircea 2: nu, chiar de la Iohannis s-au certat în USL.

      USL mergea pe Antonescu președinte, Ponta premier. Antonescu a început să o ia în jos în sondaje și PSD-ul s-a gândit că nu mai are nevoie de ei. Antonescu a cerut ca Iohannis să fie pus ministru la Interne și făcut vicepremier, Ponta n-a fost de acord, acolo s-a rupt USL.

      După un timp, cei din PNL și-au dat seama că au mai multe șanse cu Iohannis candidat la președinție decât cu Antonescu și iată-ne azi aici.

        (Citează)

  4. @Radu, in octombrie 2009, PSD+PNL+UDRM il propuneau prim ministru pe Klaus Johannis

    Ia d-aici: http://m.rfi.ro/articol/stiri/politica/klaus-johannis-propus-oficial-premier-partide

      (Citează)

  5. Vai Radu, asa memorie scurta crezi ca am? Oi scrie eu din tari mai calde (sau nu), dar destramarea usl nu e asa departe. Ma refeream la ce ti-a scris si Ovidiu. Atunci nu mai era omul lui basescu…

      (Citează)

    • Ah, aia a fost de formă. E un episod care nici nu contează, se știa dinainte că Boc va fi premier. Pe vremea aia USL-ul era în floare și de aia.

        (Citează)

  6. @mircea 2
    Nu vreau pe cineva imaculat, pentru ca nu exista asta, in schimb as vrea pe cineva care pune de-o parte pentru el fara ca eu sa stiu si care face ceva si pentru tara, asta e marea problema a Romaniei, nu se face NIMIC si isi pun de-o parte mult prea mult.

    @nwradu
    Cum ti-am mai zis, din pacate o sa iasa Harry Potter anul asta, chiar nu exista alternative reale.

      (Citează)

  7. Andreas Scotch

    18/08/2014 la 3:41 PM

    De ce “ragusiti” pe bloguri ,eu unu nu mai inteleg…stati si indurati si ce?aveti rate la case sau copii nenascuti de mai stati in Ro?
    Am fost mintiti de mici,indoctrinati,manipulati,folositi sa asistam la ce? cum pensionarii redusi ne vand viitorul si noi nu facem nimic?
    Aceleasi cuvinte…din 5 in 5 si 4 in 4?:)

      (Citează)

  8. Asta cu reclama anti-Iohannis e misto… pai e pe pagina aia cu Demite-l. Cine te pune s-o cauti? Daca ai stii cite postari pro-Iohannis, pro-Basescu, pro-Udrea imi vin mie pe feed de la tot felul de prieteni virtuali…
    E chiar o falsa problema, ba din contra, in spatiul virtual opinia e mult favorabila adversarilor lui Ponta. Dar am impresia ca ai o agenda, asa pare de la o vreme.

      (Citează)

    • @Emil: dacă te uiți cu atenție, acea reclamă este Sponsored Post. N-am căutat-o eu, m-a căutat plătitorul reclamei pe mine pe Facebook.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus