un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Am jurizat

18 Jul 2014  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

V-am spus acum ceva vreme ca voi juriza un concurs de articole pe blog pentru cei de la Blogal Initiative și Danone. Am făcut asta chiar înainte să plec în Azore și la întoarcere am vrut să văd cine a câștigat în final (mai erau încă 4 membri în juriu).

Ei bine, se pare că am intuit bine. Sunt trei câștigători, iar pe doi dintre aceștia îi notasem și eu cu puncte. De fapt, unuia îi dădusem punctajul maxim pentru un articol bine scris și din care inclusiv eu am avut ceva nou de aflat.

Iată-i pe câștigători: Blidaru, Florina, Copacul cu vise.

Observați că unul dintre ei a scris chiar o poezie pornind de la infograficul Danone în jurul căruia trebuie făcut articolul.

Treaba asta cu jurizarea nu-i așa simplă cum pare. Au fost 93 de articole și, chiar dacă într-o parte dintre ele se găsea doar minimul cerut de condiții, tot a trebuit să le citesc pe toate. Am ales vreo jumătate dintre ele, pe care le-am citit a doua oară, am ales o listă și mai scurtă de aproape 10 articole pe care le-am citit a treia oară, iar la a patra citire le-am dat note de la 1 la 10.

Nu-i ușor nici să compari articole care abordează foarte diferit anumite subiecte, dar faptul că m-am potrivit cu ceilalți jurați arată că în mare măsură am ales bine.

Danone-infografic

  3 comentarii

 1. Dupa ce mananci lactate de la Muller, o sa zici ca Danone e balsam de rufe.

    (Citează)

 2. Depinde de gusturi, domnule Gogu! Uite, eu am avut posibilitatea sa fac această comparație și am rămas la Danone, înainte să știu despre campanie. Am scris din convingere ceea ce am scris și mă bucur că a plăcut.

    (Citează)

 3. Niciodată nu e ușor să jurizezi când sunt abordări foarte diferite :)

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus