un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Reduceri la toată gama Philips în acest weekend

18 Jul 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

3 comentarii

Pe eMAG în acest weekend se desfășoară Philips Crazy Days, cu oferte la toată gama de produse Philips. Aveți acolo televizoare, roboți de bucătărie, fiare de călcat, espressoare, îngrijire personală și multe altele.

Nu intru mai în detalii, dar Philips stă foarte bine pe electrocasnice și sigur puteți profita de ocazie pentru a lua ceva nou în casă.

philips_espressor

  3 comentarii

 1. Reclama la fabrici si locuri de munca nu faceti!

    (Citează)

 2. si nici 100 lei in plus la alocatie nu dati! Ce naiba, tovarasi…

    (Citează)

 3. Consumati, consumati si iarasi consumati! Aveti, n-aveti nevoie cumparati, consumati!

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus