un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Pronosticurile mondialului 16 iunie: GER-POR, IRA-NIG și GHA-SUA

16 Jun 2014  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Ce meci! Ce meci astăzi în deschidere! Sper să-l pot vedea. Merg pe Germania, cu speranța că nemții se vor dovedi din nou cu un nivel peste celelalte echipe puternice ale lumii.

 • Germania – Portugalia, ora 19 – 3-1
 • Iran – Nigeria, ora 22 – ehm, 0-2?
 • Ghana – SUA, ora 1 – 1-1

Nu uitați că puteți juca pe net, pentru amuzament și diverse premii în bani și componente, și alte jocuri de pronosticuri:

  4 comentarii

 1. Germania – Portugalia, ora 19 – 2-1
  Iran – Nigeria, ora 22 – 1-1
  Ghana – SUA, ora 1 – 1-2

    (Citează)

 2. Germania – Portugalia 2-1
  Iran – Nigeria 0-1
  Ghana – SUA 0-2

    (Citează)

 3. Germania – Portugalia, ora 19 3-2
  Iran – Nigeria, ora 22 – 1-2
  Ghana – SUA, ora 1 – 1-2

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus