un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ofertă la pizza: 1+1 gratis!

4 Jun 2014  ·

GÂNDURI  ·

11 comentarii

pizza_dominium_oferta_1_plus_1Nu ratați oferta aceasta de la Pizza Dominium. Eu am știut de ea cu o săptămână în avans, primind prin SMS oferta pe telefonul pe care-l au ei în baza de date, dar acum văd că au anunțat-o și pe site.

Am comandat două pizza Dominium (adică ți-o faci tu din 5 ingrediente la alegere) diferite și am plătit doar una. Am plătit 38,9 lei pe două pizza mari de 42 cm, făcute pe gustul nostru. Vă recomand ca măcar una să fie cu porumb, bacon, kebab (pui cu condimente, adică), gem de merișoare și ceapă. Gemul acela de merișoare este genial în pizza.

Consultați meniul cu pizza, iar oferta ar trebui să fie în această pagină. Nu se știe până când este valabilă. Au mai multe puncte de livrare în București, acoperind aproape tot orașul.

pizza_dominium_1pizza_dominium_2

    11 comentarii

  1. “Solicita oferta la telefon” ???? WTF !

    Oricum nu sunt in zona lor de livrare !

      (Citează)

  2. 40 lei o pizza, e destul cît să facă două, nu e cine știe ce ofertă

    îi știu pe ăștia de la Dominium, asta e stilul lor mai mereu, bagă niste preturi uriașe și apoi chiar pe masă găsești niste fluturași de discount la fel de mare…

      (Citează)

  3. Oferte de genul au totdeauna, luam de la ei intr-un timp.

    Remarcati va rog ca este vorba de o pizza mare, de 42 cm, care la orice alta pizzerie incepe de pe la 30 de lei (margherita). Oferta e buna, nasol era ca aveau sosuri nasoale.

      (Citează)

  4. E scumpa daca judeci dupa ce contine, comparativ cu trenta, presto, pizzicato si restul. Acum daca tot e oferta o sa incerc de curiozitate, sper sa merite.

      (Citează)

  5. Cea mai buna pizza am mâncat-o la La Piazzeta pe la Obor – Stefan cel Mare.

      (Citează)

  6. Din punctul meu de vedere pizza de la cuptorul cu lemne ramane preferata mea. Pretul decent, 22-23 ron un sortiment de varf, si desi nu am vazut cinestie ce oferte la ei calitatea a ramas constanta.

      (Citează)

  7. Ar trebuii sa cauti si cea mai buna pizza cum ai facut in turul burgerilor :)) eu cea mai buna pizza am mancat-o la vecchia napoli pe calea grivitei, singurul minus fiind ca nu au mese, trebuie ori sa o comanzi la domiciliu ori sa o iei la pachet.

      (Citează)

  8. Mi s-au parut cel putin acceptabile pizzele de la Dominium, am comandat de cateva ori si voi mai lua de la ei la oferta speciala.

      (Citează)

  9. Am comandat si eu acum 10 minute, cu exact aceleasi ingrediente :) Revin cu pareri.

      (Citează)

  10. Pareri:
    – au sosit dupa 1h, reci
    – uscate, fara niciun fel de sos in compozitie
    – carnea de pui tip kebab a fost uscata, cu un gust ciudat
    – ceapa cruda, o rontaiam
    – gustul per total era doar de paine sarata, nu simteai ca mananci pizza
    – nu am avut acel plastic care impiedica pizza sa se atinga de cutie

    E clar ca nu am sa mai comand. Dupa o serie de experiente neplacute cu Jerry’s Pizza, iata ca nici Dominium nu-si dau prea multa silinta.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus