un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ediții speciale: Ford Fiesta Red și Black și Dacia Logan 10 Ani

25 Jun 2014  ·

AUTO  ·

15 comentarii

Ford a anunțat două Fiesta speciale: Red și Black Edition. Prima este roșie cu negru, a doua este neagră cu roșu. Serios. Nu știu mai multe detalii, în afara faptului că vor avea un motor Ecoboost de 1 litru și 140 de CP, putere crescută față de motoarele Ecoboost actuale de 1 litru.

Dacia a creat un Logan special pentru piața românească, la aniversarea a 10 ani de la lansarea modelului. Logan 10 ani include climatizare automată, butoanele pentru deschiderea geamurilor sunt pe portieră, lumini de semnalizare în oglinzi, o restilizare a stopurilor și alte mici detalii modificate. Se fabrică în doar 2000 de exemplare. Detalii aici.

    15 comentarii

  1. Astia nu stiu ca, la noi, sunt cautate Daciile “pentru export”? Cum adica “special pentru piata romaneasca”?

      (Citează)

    • Neam de neamul tău n-a crezut că va vedea Dacie cu lumini pe oglinzi și climatizare automată și acum faci scandal? Huo anti-naționalistule!

        (Citează)

  2. lasa ca am vazut eu Solenta cu lumini la oglinzi. tiuning tata, nu gluma.

      (Citează)

  3. @razorsbk

    Tocmai voiam sa ii zic si eu lui @nwradu ca am vazut mai multe Dacii cu lumini pe oglinzi, doar ca erau albastre sau alb-xenon.

    Chiar, varianta asta speciala are si lumini la stropitoarele de parbriz?

      (Citează)

  4. @nasu, nu dar va avea un ou kinder (cu led) la antena de pe plafoniera.

      (Citează)

  5. SI dus am fost

    25/06/2014 la 6:56 PM

    Eu am vazut doar Logan-uri albe, de obicei indreptate catre mine, cu ceva caschete pe bord, care de obicei zac nevazute-n curba si hop…. Saru-mana dom’ politist, la al doilea echipaj, amplasat strategic la iesire din urmatoarea curba….

    Mai lasati-ma cu RS-urile si cu ST-urile si cu Ecoboost-urile de 140 de cai, ca ma ia valul si ii strunesc la maxim, sa aiba si dom’ politist sa-si scoata salariul, ca acum e inclus in amenzi.

      (Citează)

  6. Ce țigănie! În spate se pune doar ledul de Noz la evacuare, toată lumea știe.

      (Citează)

  7. E aproape fain Loganu’ asta de 10 ani. In plus ma surprind inginerii de la Dacia, sa-si fi dat seama ca locul normal al comenzilor geamurilor e in manerul usii? Ce se cred ei, nemti?

      (Citează)

  8. mircea(primul)

    26/06/2014 la 8:50 AM

    @sabotor e mai ieftin sa le pui pe centru decat in usi, nu e ca nu stiau. toate lucrurile alea care ti se par tie normale nu mai permiteau sa vanda loganu cu 5000 de euro.

      (Citează)

  9. misto loganu asta de 10 ani. Cred ca ii testeaza optionalele.
    sunt curios pretu

      (Citează)

  10. gasit si pret. decent. ma enervez ca tata a luat deja unu inainte sa apara asta de 10 ani.

      (Citează)

  11. Incepe Dacia sa evolueze…au pus comenzile geamurilor din fata pe fata usii(doar a geamurilor fata, ca cele de pe spate sunt pe bord), dar totusi puteau pune si claxonul pe volan, ca la “masinile straine”:))
    De fapt Dacia pentru export are claxonul pe volan!

      (Citează)

  12. Fiesta aceasta arata demential in negru cu rosu. Astept cu nerabdare sa incerc motorul asta de 1 litru cu 140 CP, dar cel de pe viitorul Focus de 1.5 litri si 182 CP cred ca va fi senzatie. Diferenta va fi data de indicatorul CP/KG.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus