un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Bucureștiul se pregătește să aniverseze 555 de ani

3 Jun 2014  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Bucureștiul se pregătește de sărbătoare, aniversând 555 de ani de la prima atestare istorică (1459, pe vremea lui Vlad Țepeș). În oraș au apărut bannere publicitare și pe stâlpi s-au montat panouri ce anunță noua campanie “Poți să iubești București”.

Elementul inedit? Aniversarea este pe 20 septembrie, peste aproape 4 luni. Ne turăm în ritm lent pentru ea, probabil, când vom avea parte de parade și concerte și expoziții foto și spectacole de teatru.

Site-ul oficial bucuresti555ani.ro încă nu este funcțional și redirectează către ARCUB (cei cu emailurile fără număr).
feat_bucuresti_555

  2 comentarii

 1. Intre timp site-ul primariei bucuresti (http://www.pmb.ro) pare de pe vremea cand intram pe net pe dial-up, centrul turistic din pasajul de la universitate este inchis, asta desi s-au investit 85.000 Euro, panourile interactive nu functioneaza desi s-au platit 100.000 Euro .. Oprescu Presedinte!!

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus