un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

25-27 iunie: Revoluția prețurilor la eMAG

24 Jun 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

4 comentarii

Pe “surse sigure”, cum s-ar spune, știu că mâine eMAG începe o campanie de 3 zile (25-27 iunie) numită “Revoluția prețurilor”. Așa că mâine dimineață stați cu ochii pe eMAG.ro și profitați rapid de reducerile respective, că probabil va fi bătaie pe produse.

Din ce mi s-a spus, aceasta este cea mai mare campanie de reducere a verii la eMAG și vor fi incluse produsele din toate categoriile vândute pe site, de la televizoare și tablete și până la 95% reducere la cărți. Vor fi tablete la 99 de lei, telefoane ieftine, dar și electrocasnice precum frigidere la 799 lei. Mai multe nu știu nici eu, dar mâine dimineață la prima oră intru pe site să văd ce și cum.

Update: am văzut și o reclamă la televizor, deci va fi ceva mare. Tot pe surse, am fost informat că vom avea MacBook Air i5 SSD 256 cu reducere de 1300 lei și Server Dell PowerEdge T20 cu 30% reducere față de prețul actual. Să vedem ce altceva apare mâine.

Nu uitați că orice comandă, indiferent de valoare, vă permite să jucați în concursul eMAG legat de Cupa Mondială, iar dacă jucați o singură dată intrați la tragerea la sorți pentru un BMW seria 3.

    4 comentarii

  1. Să sperăm că MacBook Air-ul care va fi la reducere NU este acesta (6199 lei, acum pe eMag). Adică exact același model care pe PCGarage costă 5232 lei , iar alții îl vând și la 4999 lei. Acum, să vedem și cum a evoluat prețul la eMag pentru acest model.

    Dacă ce am scris mai sus se va adeveri, voi fi – probabil pentru prima dată – foarte dezamăgit de eMag.

      (Citează)

  2. S-au uitat prea mult la World of Tanks, inspiratia este mult mult prea evidenta.
    Preturile la Nexus 7 cel vechi si telefonul Nexus 5 sunt interesante, chiar mai mici decat Amazon UK.

      (Citează)

  3. @seba – Ala este – acum pretul este de 4.89999 Lei redus de la 6.1999 Lei

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus