un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Making of-ul clipului 4G

15 May 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

7 comentarii

Am primit de la Orange și un montaj “making of” al celui serios despre noua rețea 4G. După cum observați, filmarea mea cu Anne-Marie s-a desfășurat sub semnul tramvaielor.

A fost, după cum văd că observam și “pe film”, unul dintre momentele când faptul că tramvaiele veneau prea repede a reprezentat o problemă. Pentru un minut în clipul oficial, noi am filmat vreo 30 de minute, iar niște scene suplimentare filmate pe scările rulante n-au mai intrat nici măcar în “making of”.

Ce mi s-a părut și mai amuzant era privirea imperturbabilă a conductorilor de tramvai. Deși vedeau pe peron șase oameni, două camere, o blendă mare și un microfon “trafalete” pe deasupra noastră, ne aruncau o privire atât de indiferentă încât ai spune că văd zilnic așa ceva pe Podul Basarab.

Clipul cu noi poate fi văzut și în caravana Orange 4G Discovery Tour, care pleacă acum în țară. În interiorul ei, locuitorii din mai multe orașe pot testa tablete, telefoane și bineînțeles rețeaua 4G.

Programul caravanei este următorul:

  • 16-18 mai: Cluj-Napoca, Piața Unirii
  • 23-25 mai – Timișoara, Iulius Mall
  • 30 mai-1 iunie – Iași
  • 6-8 iunie – Brașov, Piața Sfatului
  • 9-10 august – Domeniul Știrbey din Buftea (Summer Well)

    7 comentarii

  1. Nu stiu daca s-a mai spus, dar voi doi semanati un pic la fata…rude, ceva?

      (Citează)

  2. Ești superbă ! Și Maria este drăguță :-?

      (Citează)

  3. @Motanul Draguta?? Ma rog , gusturile nu se discuta…

      (Citează)

  4. Dar ai cam vrea sa-ti faci rude acolo, nu?

      (Citează)

  5. Lucuta Ionut Georgel

    16/05/2014 la 1:49 AM

      (Citează)

  6. Misto nu zic nu, 4G-ul asta dar cand o sa dea si ei net mai mult la pret decent? Degeaba ai viteza daca termini traficul in 10 minute de youtube care merge foarte bine si pe 3G. Cine face streaming pe telefon? Cine asculta muzica online pe telefon? Ma refer aici la 3G, 4G ca pe wireless toata lumea sta pe youtube.
    Ar fi interesat sa faci un test cu doua telefoane identice, unul pe 3G si celalalt pe 4G sa vedem diferente reale in viata de zi cu zi. Adica browsing, aplicatii uzuale precum Facebook, Twitter, Youtube-ul, etc. Dupa ce se va vedea o imbunatire drastica in utilizarea de zi cu zi atunci da, o sa-mi iau telefon cu 4G. Pana atunci ma inclin in fata marketingului agresiv :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus