un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ce se mai mănâncă prin avioane

30 May 2014  ·

TURISM  ·

14 comentarii

Continui această serie cu diverse fotografii primite de la cititori cu mâncarea servită în diverse curse aeriene. Mulțumesc celor care mi le-au trimis.

Înainte de asta, uitați mai jos patru imagini cu mâncarea de la clasa 1 de pe diverse curse aeriene. Nu vă amăgiți, un bilet first-class pe transcontinentale costă câteva mii de euro și sunt doar pentru oameni bogați și mari șefi de companii.
1st_class_41st_class_3
1st_class_21st_class_1

Mergeți aici pentru o galerie cu 61 de astfel de imagini și detalii pentru fiecare linie aeriană.

Revenind la zona noastră, avem așa:

TAROM spre Israel, pare o omletă cu ceva legume.
tarom_israel

Czech Airlines spre Praga. Par a fi covrigei cu vin.
csa_praga

Munchen – Moscova, mic dejun cu Lufthansa, conținând omletă cu spanac și roșii, cubulețe de cașcaval, brânzeturi, șuncă, unt, croissant, gem de căpșuni, o chiflă și un croissant.
lufthansa_mic_dejun

Mulțumesc celor care mi-au trimis fotografiile!

    14 comentarii

  1. Subtire rau la cehi…

      (Citează)

    • @miluch: da, dar nu sunt singurii. Am zburat pe diverse curse unde am primit o napolitană sau covrigei sau o brioșă și o băutură.
      Am auzit recent că cei de la LOT nu mai dau nimic, doar apă, indiferent pe ce rută zbori în Europa.

        (Citează)

  2. Am auzit ca pe cursa Bucuresti-Sibiu via Viena iti da un purcel de lapte la protap.

      (Citează)

  3. Tarom are mereu una dintre cele mai bune oferte culinare!

      (Citează)

  4. Poți veni cu mâncarea la pachet? Un sufertaș mare cu ciorbă?

      (Citează)

  5. Alx MAX , a povestit Florin Piersic, cand a fost pe vremuri cu avionul la festivalul de la Cannes, a avut la el un pui la ceaun. Cica salivau toti in avion :)

      (Citează)

  6. Apropos de CSA, chestiile alea erau un fel de biscuiti sarati de tip Maxi mix, o manuta, asa ceva, iar paharul de vin e suc de mere. Asta la un zbor de 2 ore la ora 15. La intoarcere, dupa o intarziere de 4 ore la plecarea din Praga, a fost chestia asta, nu stiu ce era exact ca n-am incercat, dar mi-a treburat mana cand am facut poza: http://imgur.com/ax5J2Oa . Per total a fost cea mai saracacioasa mancare pe care am vazut-o vreodata pe o cursa de linie sau charter (cu low cost nu am zburat).

    La CFR pe trenul Ister Bucuresti – Budapesta am avut la mic dejun un pachet de biscuiti, un ice tea, pliculete de ness, zahar si apa plata. Asta la vagon de dormit clasa intai. Doar ca aveai optiunea sa mergi la vagonul bufet sa iei o omleta sau o friptura si o bere, daca aveai chef, la niste preturi mici.

      (Citează)

  7. Cam slabut la unele companii aeriene. Surprinzator la o cursa CFR Satu Mare-Bucuresti, la cuseta am primit o bucata sanatoasa de friptura cu garnitura si salata.

      (Citează)

  8. @ipo – dap. biscuitii aia au fost de top mai ales ca biletul Buc-Bud la cls 1 a costat cca 250E (dus/intors)

    @coffee – inseamna ca esti obisnuit/a sa maninci cu porcii daca taromu’ are oferta culinara “buna”. am zburat cu ei acum o luna. mincarea din poza de mai sus e optimista.
    vezi poza cu lufthansa (aveam “abonament” la ei) – mincare serioasa, nu m-am impacat cu unele din mincaruri (deh) da’ la tarom ala e standardul

      (Citează)

  9. Ionut, nu cumva au coborat mai putini pasageri la destinatie?

      (Citează)

  10. LOT dau apa si o napolitana (zbor Bucuresti-Varsovia in mai anul asta), poti sa cumperi daca vrei altceva. EasyJet nu dadeau decat apa pe Bucuresti-Londra (noiembrie anul trecut).

    Ma cam lasa rece chestiunea pentru ca nu mi-a trebuit niciodata sa mananc in timpul zborului, nici macar pana in Australia in aprilie. Am luat inimioarele de ciocolata Rausch pe care le dadeau Air Berlin la coborarea din avion, napolitanele de la LOT si le-am uitat in poseta.

      (Citează)

  11. Pe cursa Bucuresti – Israel am prins lasagna, iar pe Israel – Iasi am prins curcan si cartofi gratinati.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus