un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cadou imprimantă Selphy la fiecare DSLR Canon achiziționat

9 Apr 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

3 comentarii

Ați văzut banner-ul Canon din dreapta? Se referă la o campanie Canon care durează până la 30 aprilie 2014, în cadrul căreia toți cei care cumpără un DSLR Canon nou (cu excepția modelului 1100D) primesc gratuit o imprimantă Canon Selphy cadou, imprimantă care tipărește rapid fotografiile pe hârtie foto.

Procedura este simplă, dar validarea durează câteva zile:

  1. Cumperi un DSLR Canon până pe 30 aprilie (în afară de 1100D, după cum ziceam).
  2. Înregistrezi achiziția pe www.ultrazoom.ro, trimiți factura scanată sau fotografiată.
  3. Primești ulterior imprimanta Selphy pe adresa dorită de tine.

Toate detaliile sunt, desigur, în regulamentul de pe ultrazoom.ro. Citiți-l pe acela, nu vă bazați doar pe ce spun eu.

Nu știu dacă imprimanta va fi trimisă în timp util pentru a prinde sărbătorile de Paști, dar eu atunci și la alte asemenea ocazii o văd foarte utilă, când ai rude și vizitatori prin preajmă și le poți da rapid un suvenir. Nu de alta, dar nu toată lumea are mereu un monitor pe care să se uite la fotografii.

Din clipul de prezentare, văd că Selphy printează 10 x 15 cm în sub un minut și tratează fiecare fotografie cu un lac transparent, făcând-o rezistentă la trecerea anilor. Poți imprima direct de pe cardul de memorie CF sau SD sau din aparatele Canon compatibile, de pe stick USB sau din calculator, iar fotografiile pot fi editate rapid pe ecranul imprimantei.

Puteți cumpăra DSLR-uri Canon de unde vreți voi, câtă vreme magazinul este unul legitim. Cele mai mari sunt F64, FotoHobby, eMAG, PC Garage, etc.

canon_selphy

    3 comentarii

  1. Sunt disperati Canon. Compactele au murit, DSLR-ul merge prost iar mirorless-ul lor e varza.

    Am avut un DSLR 550D dar m-am plictisit sa car magaoaia si mi-am luat un mirorless Sony nex-5 pentru ca mi s-a parut combinatia perfecta intre calitate si greutate/volum.

      (Citează)

    • Compactele alea simple mor, cele cu zoom mare merg mai bine.
      Și eu sunt curios dacă vor reveni cu un mirrorless pe piață, ar fi cazul.

        (Citează)

  2. Luand in calcul numai consumabilele, pretul pe imagine iese pe la 1,4 lei.

    Cam mult, zic.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus