blog demisec cu note fine de tehnologie

Urmăriți-mă pe Instagram și pe YouTube!

Zbor și mâncare pe TAROM

13 Mar 2014  ·

GÂNDURI  ·

14 comentarii

Spre MWC Barcelona și înapoi am zburat cu TAROM, companie care nu se dezminte de la calitatea bună a mesei servite în zbor. Spre deosebire de foarte multe alte companii mari, ei dau mâncare caldă.

La dus am avut o omletă cu bacon și cașcaval pane, chiflă, unt, marmeladă și o cremă de brânză cu dulceață ca desert. Ca băuturi au fost obișnuitele sucuri (Cappy), ceai și, din păcate pentru TAROM, ness Jacobs, nu o cafea normală. Dar pentru așa masă, un veritabil mic-dejun, trec peste inconvenientul cu ness-ul și beau și ceai.

zbor_tarom_2zbor_tarom_3

La întoarcere, fiind ora prânzului, masa a constat din pui gratinat, piure, morcovi mici și mazăre. Bună și gustoasă, însoțită de restul celor numite și mai sus.
zbor_tarom_5

La dus am văzut și una dintre cele mai frumoase stewardeze cu care am zburat vreodată, înaltă, blondă, pe tiparul însoțitoarelor de bord din vremurile bune (și sexy) ale aviației.

Avionul (chiar cel vopsit aniversar pentru 60 de ani) a fost ok, zborul plăcut, scaunele un pic cam groase și rablagite, dar cele 3 ore până la Barcelona au trecut neașteptat de repede. În revista TAROM am citit chiar și un interviu cu Alex Negrea. Felicitări!
zbor_tarom_1

  14 comentarii

 1. Acum 2 saptamani cu tarom, la barcelona, am avut omleta cu un crenvurști, fara bacon sau cașcaval pane, la intors un fel de lasagnia si legume fierte

    (Citează)

 2. Au auzit ca mergi tu cu avionul si faci review la mancare, au schimbat meniul special :D

    (Citează)

 3. “una dintre cele mai frumoase stewardeze cu care am zburat vreodată, înaltă, blondă, pe tiparul însoțitoarelor de bord din vremurile bune (și sexy) ale aviației”

  pics, or it didn’t happen…
  :)

    (Citează)

 4. Stii cum se spune cand e sa ai noroc…

    (Citează)

 5. Ai avut noroc. Noi spre Munchen am avut la md un senvis fara gust ;-)

    (Citează)

 6. Mancarea de pe avion are termen de valabilitate de vreo 2 ani, pentru ca se cumparata toata odata. Dar ce mai conteaza asta?

    (Citează)

 7. calatoresti mult cu avionul vad, cam care i proporţia de insotitorilor de zbor barbati? multumesc.

    (Citează)

 8. multumesc. apreciez mult blogul tau, keep up the good work.

    (Citează)

 9. Si condamnatii la moarte au dreptul la o cina copioasa. Cand cade maldarul de fiare, macar sa fie pasagerii cu omlete de calitate in burdihan.

    (Citează)

 10. @Antrax: si prostii au drept de pasaport.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus