un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

S-a lansat cafeaua Carte Noir pentru Tassimo

7 Mar 2014  ·

GÂNDURI  ·

11 comentarii

Am fost impresionat ieri de tehnologia din espressoarele Tassimo. Dacă la al meu (un sistem concurent) trebuie să pornesc și să opresc apa manual după ce introduc capsula în el, la Tassimo aparatul scaneaza un cod de bare de pe capsulă și îți dozează automat apa, oprind-o exact când trebuie. Asta te ajută foarte mult dacă faci vreun latte complicat cu straturi de lapte, cafea și spumă de lapte, de exemplu.

În plus, un Tassimo Charmy îți permite să ajustezi tăria cafelei, are filtru de apă marca Brita, are program automat de curățare și, întrucât vine prin Mondelez Internațional (fost Kraft Foods), îți permite sa prepari băuturi din gama Jacobs, Milka (ciocolată caldă) și Twinings (ceai).

Ieri am fost la lansarea cafelei Carte Noir, o gamă specială care în străinătate a avut mare succes. Momentan sunt două cafele, Cafe Long Intense (mai tare) și Cafe Long Delicat (mai aromată). Le-am băut pe amândouă, sunt bune, prima numită te trezește rapid din orice somnolență. Cafeaua este arabica, capsulele sunt fabricate în Germania și în curând apar și pe piața noastră.
tassimo_carte_noir_2

Le puteți cumpăra direct de la eMAG, iar peste 90 de lei transportul este gratuit:

    11 comentarii

  1. Am și eu unul de câțiva ani… Nu mă pot convinge să îl folosesc.

      (Citează)

  2. Am si eu de 2 ani si il folosesc zilnic :)
    Sunt foarte multumit de el. iar despre cafeaua asta, au lansat-o acum in Romania caci afara exista de foarte mult timp. Plus ca afara au mult mai multe sortimente care la noi nu se gasesc.

      (Citează)

  3. Foarte frumos…Din păcate, ca și la sistemul tau concurent, pe piața de la noi sunt aduse doar câteva din sortimentele disponibile.

      (Citează)

  4. Am si eu si il folosesc zilnic. Pe langa cantitatatea de apa mi se pare ca mai citeste si temperatura, si modul in care livreaza apa.
    De exemplu, la ciocolata calda milka iti dau si lapte, care este lichid in pastila , si ca sa-l puna in ceasca, fierbe putina apa si forta aburului impinge laptele fara sa-l dilueze.

    Mi se pare mai interesant decat sistemul de la nescafe. Nu stiu insa,cum este sisemul celor de la tchibo.

      (Citează)

  5. E greu să-i zici espressor când presiunea maximă pe care o dezvoltă e 3.3 bari și presiunea standard pentru espresso e 9 bari.

      (Citează)

  6. snake26 Am eu Tchibo și Funcționează ca un espressor obișnuit. Capsulele conțin doar cafea de sortimente diferite iar diferența este de presiune. Astfel la cele espresso este maxima de 15 bari și ajunge minima la cafeaua de filtru. Nu are lapte și chestii deșteaptă dar are diuza de spuma cu care poți să-ți spumei laptele.

      (Citează)

  7. este chiar folositor mai ales pentru cei care vor sa savureze o cafea buna dimineata

      (Citează)

  8. Ti-am zis si pe facebook , au adus doar 2 cafele lungi desi in portofoliu au mult mai multe produse .
    Nu inteleg de ce v-au dat un latte la prezentare din moment ce nu il aduc pe piata din romania .
    Astia de la tassimo romania trag sa vanda aparate , dar capsule se gasesc doar Jacobs pe cand in afara gasesti mult mai multe sortimente . Il am de 6 luni si pot sa zic ca m-am cam saturat de capsulele jacobs si am incercat pe diverse canale sa fac rost si de Carte Noir , Costa , Kenco , etc …

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus