un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Precomandă pentru Diablo 3: Reaper of Souls expansion

15 Mar 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

Dacă vreți primii un Diablo III: Reaper of Souls, PC Garage oferă posibilitatea de precomandă a jocului, care se va lansa pe 25 martie, ca să-l joci încă din prima zi. Pagina de precomandă este aici. Tot acolo, răspunzând la întrebarea “cu ce clasă jucați” puteți câștiga un mouse Dragon War Astra.

Expansion-ul costă 139 de lei, iar varianta Collector’s Edition, care include un CD cu melodii, Blu-Ray-uri cu facerea jocului, un mousepad și câteva bunătăți în joc, este 369 lei. Aveți nevoie de Diablo 3 pentru a-l juca.

Reaper of Souls crește nivelul maxim al caracterelor la 70, introduce o nouă clasă, Cruciatul (Crusader) și un nou mod de joc, Adventure Mode, în care toate waypoint-urile sunt deblocate și poți călători oriunde pentru a te lupta cu monștri.

Oarecum mai ciudat este viitorul joc Heroes of the Storm de la Blizzard (momentan în fază alpha), care aduce laolaltă personaje din World of Warcraft, Starcraft și Diablo într-un joc multiplayer în care eroii se luptă în echipe mici, ajutați de abilitățile speciale ale fiecăruia și alte trupe de pe hartă. Pare jocul perfect pentru specialiștii în micro-management și jocul perfect pentru competiții.

    5 comentarii

  1. Am facut precomanda la ei acum cateva zile, dar, desi in afisul campaniei apare “… si va fi al tau chiar in ziua lansarii”, cand i-am contactat nu am primit un raspuns chiar atat de convingator. Cred ca livrarea se va face in 25 doar in Bucuresti si imprejurimi. Sper totusi sa ma surprinda placut :)

      (Citează)

  2. De adăugat că îți trebuie și jocul original Diablo III pentru a juca Reaper of Souls. Nu este standalone. :p

      (Citează)

  3. heros of the storm e moba – n-are neaparat legatura cu micromanagementul. majoritatea eroilor nu vor avea unitati de controlat.

      (Citează)

  4. In lumea moba, micromanagementul (micro) se refera strict la controlarea unitatilor subordonate. In 95% din cazuri, ai un singur erou cu cateva spelluri, de obicei jumate pasive. Micromanagement face referire la eroii care au minioni care si ei la randul lor au spelluri, sau la unitatile charmuite. Sau la eroii cu iluzii. Atat. N-ai ce sa micro propriu-zis la un erou cu 4 spelluri, fie ele si toate active.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus