un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Este St Patrick’s Weekend, bea o irlandeză

14 Mar 2014  ·

GÂNDURI  ·

13 comentarii

Pe 17 martie este St Patrick’s Day, sărbătoarea irlandezilor, și Guinness vă invită să o sărbătoriți cu berea lor tradițională într-un pint cu spumă fină. Distracția începe din weekend, când în pub-urile partenere din 40 de orașe puteți câștiga diverse premii dacă aveți mare noroc.

Pe pagina de Facebook Guinness găsiți și aplicația Ridică un pint de Guinness, din care poți primi vouchere gratuite pentru bere, dacă promiți să mergi pe 17 martie într-un anumit pub ales de tine.

Sincer să fiu, în anul acesta toate promoțiile organizate de Guinness mi se par cam întortocheate, așa că pe scurt aș spune că, dacă ieșiți la o bere în perioada 15-17 martie, comandați un Guinness ca să fiți în ton cu sărbătoarea.

st_patrick_weekend

    13 comentarii

  1. Sa ne asteptam deci la piscotareli weekendul asta?

      (Citează)

  2. cand a ratat Radu vreuna?

      (Citează)

  3. Sau daca nu bei, bang.

      (Citează)

  4. Trebuie sa se stabileasca si St Piscotareala. Macar sa stie lumea o treaba.

      (Citează)

  5. speedy.gonzales

    14/03/2014 la 8:11 PM

    am ajuns sa imprumutam sarbatori si de la irlandezi? nu era de ajuns ca am importat aproape toate sarbatorile americane (4 iuie, valentine’s day, haloween si ce naiba mai sunt), acum imprumutam si sarbatorile de la irlandezi???

      (Citează)

    • @speedy.gonzales: de mulți ani, au fost și parade de St Patrick la noi. Lumea caută pretexte pentru a se distra, firmele pentru a vinde. Momentan toate aceste sărbățori merg, deși de multe ori televiziunile îți lasă impresia că ar fi deja sărbători naționale.

        (Citează)

  6. Mie mi se pare ciudat ca o pagina gen https://www.facebook.com/GuinnessRomania sa aiba 2,6 milioane de likeuri. Adica mai bine de 12% dintre romani au dat like la Guinness? In provincie daca intrebi ce-i aia Guinness primesti cel mult raspunsul cretin cu cartea recordurilor…

      (Citează)

    • @Stefan: este pagina internațională care pentru fiecare popor în parte afișează mesajele în limba respectivă. Pentru anumite pagini, Facebook a reunit totul într-un singur loc.
      De exemplu Coca-Cola are 80 de milioane, dar tu vezi mesajele introduse de partea română acolo.

        (Citează)

  7. Radu, iti scapa ceva din ce este “gratuit” ?
    Premiera film,lansare produs,excursii sponsorizate, privilegii, orice, moca sa fie !
    Totul, sub pretextul informarii publicului, te mai lipesti si tu de una/alta la prezentariile (lansariile) de produse.
    Pentru cineva care vrea sa intre in “lumea” asta, esti un adevarat guru !
    Trebuie sa fie obositor la un moment dat.
    Ovidiu

      (Citează)

    • @ovidiu: dacă oamenii mă învită, de ce să-i refuz? (acum doar am primit comunicatul și mi se pare o ocazie bună de a bea ceva special).
      Dar oricine poate face ce fac eu, nu uita cum am lansat blogul.

        (Citează)

  8. Și pe mine ma enervează lidl cu săptămânile lor străine.

      (Citează)

    • Restaurantele străini. Chinezești, americane, fructe de mare. Nu le văd rostul, ar trebui să mâncăm non-stop doar ciorbă de văcuță și felul 2, desigur, sarmale.

        (Citează)

  9. Hateri mai sunt unii…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus