un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Produsele de la Profi în limbaj de programare

13 Feb 2014  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Știe cineva de ce la Profi cam jumătate dintre etichetele de preț sunt de forma “x= produs”? Adică înțeleg că pe undeva este o eroare de programare în software-ul care trimite la imprimare sute de etichete, dar mie mi se pare o eroare ușor de observat, nu?

E magazin pentru programatori? Să intru și să zic “where x==bere” în loc să întreb “unde este raionul de bere”?

  5 comentarii

 1. Dupa fontul in care e scris “Iti recomandam”, se pare ca e o firma mai de prost gust si nu prea avansata. Fontul ala aduce mult a Comic Sans. Aparent e ceva amuzant in recomandarea aia.

    (Citează)

 2. Am înţeles că X=zibit e director general la Profi.

    (Citează)

 3. x=nepasare

    (Citează)

 4. WTF is Profi?

    (Citează)

  • @Catutzi: e un lanț de supermarket-uri.

   Culmea e că treaba asta cu X= am observat-o prima oară acum câteva luni și de atunci persistă.

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus