un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Asus Zenfone 5, accesibil și bine făcut

27 Feb 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

Dintre cele trei telefoane din gama Asus Zenfone, acesta este preferatul meu. După cum îi spune numele, ecranul este de 5 inchi, iar rezoluția sa este de 720 x 1280 pixeli, o îmbunătățire față de cei 480 x 800 de pe Zenfone 4.

Mai mult, procesorul este un mult mai rapid Intel (2 GHz față de 1,2 GHz), camera are 8 megapixeli și ai LED de flash, stocarea internă este de 8 sau 16 GB și ai și slot de card microSD, iar bateria are 2100 mAh.

Nu sunteți impresionați? Nu uitați că este un telefon anunțat la 150 de euro, un preț foarte bun.

Interfața se mișcă rapid, iar cele câteva îmbunătățiri făcute de Asus peste Android-ul 4.3 sunt discrete. Ce n-am putut testa la MWC sunt camera foto și autonomia bateriei, iar tocmai aceste elemente vor fi cruciale pentru succesul gamei Zenfone.

Sunt la Mobile World Congress Barcelona la invitația Orange România, cărora le mulțumesc și pentru roamingul oferit, fără de care n-aș putea scrie aceste articole. Urmăriți toată activitatea mea aici pe tag-ul MWC2014.

    6 comentarii

  1. De reținut că are 1GB RAM.

      (Citează)

  2. La specificatiile astea pretul mi se pare mai mult decat rezonabil.

      (Citează)

  3. Mă întreb cât de greu e să pui Linux pe el…

      (Citează)

  4. Nu suna rau… Daca mi-as schimba telefonul, probabil mi-as lua din asta. Daca tot am capatat incredere in ei cu laptopul si tableta, ma gandesc ca telefonul nu poate fi rau. Oricum, nu cred ca poate fi mai rau decat Samsung :)

      (Citează)

  5. Matilda:
    Nu suna rau… Daca mi-as schimba telefonul, probabil mi-as lua din asta. Daca tot am capatat incredere in ei cu laptopul si tableta, ma gandesc ca telefonul nu poate fi rau. Oricum, nu cred ca poate fi mai rau decat Samsung :)

    care samsung?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus