un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Weekend wow la eMAG

25 Jan 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

19 comentarii

În perioada 24-29 ianuarie eMAG are oferte speciale. Iată ce mi-a atras atenția:

asus_memopad_hd7Tabletă Asus MemoPad ME173x de 7 inchi – 629 lei redus de la 699 lei
Este a doua generație de Memopad de 7 inchi. Prima avea probleme la ecran și performanțe, dar această versiune este mult îmbunătățită și comparabilă cu primul Nexus 7.
***

nexus_7_2013_12Tabletă Google Nexus 7 2013 – 999 lei redus de la 1199 lei
Tableta Nexus 7 nu cred că mai are nevoie de prezentare, este un best-buy de la apariție. Aceasta din oferă este performantă, are ecran Full HD și o carcasă subțire, bine făcută.
***

lenovo_yoga_tablet_13Tabletă Lenovo Yoga de 8 inchi – 1.099 lei redus de la 1.399 lei
Este vorba de noua tabletă Lenovo, cea cu o parte îngroșată pentru a fi mai bine ținută în mână. Este un model cu o formă bine gândită, hardware acceptabil și dimensiune tocmai bună. Un review pentru cea de 10 inchi, dar asemănătoare, am scris aici.
***

samsung_46f700Televizor Samsung de 46 inchi, seria 7000, Smart 3D LED – 5.499 lei redus de la 6.499 lei.
Este subțire, arată bine, are wireless, 3D, smart apps, 800 Hz și cam toate funcțiile posibile. Primești și două perechi de ochelari 3D.
***

samsung_46f5000Televizor Samsung de 46 de inchi, seria 5000 – 2.399 lei redus de la 3.199 lei
Acest model nu are funcții 3D și nici Smart TV, dar oferă calitatea Samsung la un preț bun.
***

bf_emag_kindleKindle 6 inchi wifi – 299 lei redus de la 399 lei
Dacă tot nu v-ați luat un Kindle, acest model mai vechi are un preț acceptabil, anterior a fost în oferte pe la 319 lei. Încap mii de cărți pe el și are o autonomie mare.
***

router_dlink_826lRouter D-Link DIR-826L – 233 lei redus de la 359 lei
Un model bun la preț, oferă 4 porturi gigabit, wifi de tipul 802.11n de 300+300 Mbps și are chiar și un port USB. Forma cilindrică îl face mai ușor de acceptat ca design în casă.
***

microsoft_windows_06_mouse_wedgeMouse Microsoft Wedge Touch – 199 lei redus de la 284 lei
Acest accesoriu Microsoft este excelent, mai ales în combinație cu Windows 8. Suprafața este tactilă, forma sa este inedită, dar totuși ușor de utilizat, și este foarte portabil. Se conectează prin Bluetooth la calculator.
***

dolce_gusto_creativaEspressor Nescafe Dolce Gusto Creativa – 377 lei redus de la 629 lei
Această mașină este cea automată, care oprește apa atunci când a curs suficientă pentru o cafea bună. Eu am o variantă manuală, despre care am scris aici și aici.
***

calorifer_uleiCalorifer cu ulei, 2500 W, 11 elemenți – 159 lei redus de la 199 lei
Dacă vă este frig, mai ales că vine viscolul cel mare peste tot, caloriferele sunt o soluție bună. Am scris despre alte soluții de încălzire aici.
***

Sunt oferte bune și la bateriile portabile.

    19 comentarii

  1. Din ce in ce mai comercial blog ul …

      (Citează)

  2. @simistef mai bine taceai. Vezi ca pentru dragusanca & co trebuie sa intri pe click sau libertatea.

      (Citează)

  3. Pisicii ma-sii de treaba. Cum se gindeste emagu sa bage oferte fix cind sint eu fara bani. Astia nu ar face si ei un studiu de piata sa vada ca tot corporatistu are bani undeva intre 5-15 ale lunii. Daca te arunci la final de luna, nasol.

    @simistef welcome to za internet! much love! get moving!

      (Citează)

    • @jules: să știi că o soluție foarte bună este să-ți faci un card de credit. Pe mine m-a sunat cândva de la bancă să-mi propună unul exact de aceeași valoare ca și salariul meu și am acceptat, așa că nici nu am alergat după acte.

      Ulterior, folosindu-l, mi-am dat seama că nu mai conta în ce zi luam salariul. Aveam mereu acei bani pe card, iar în ziua de salariu, indiferent când era ea, puneam banii cheltuiți la loc. Cum perioada de grație e de vreo 50 de zile, nu riști să plătești dobândă câtă vreme nu cheltui mai mult decât poți da înapoi.

        (Citează)

  4. Radu, sunt destui care nu pot sa gestioneze atat de bine banii.

      (Citează)

  5. @nwradu @coffee inclusiv eu :)
    Mie nu-mi vor da vreodata card de credit ca sint rau de gura.
    Plus ca la telefoanele si ofertele lor le raspund simplu, mai ales cind sint de la ING.
    ” Sigur ca vreau! Cind pot sa vin sa-l ridic?” Moment in care dau din colt in colt.

      (Citează)

  6. Radu poti sa-mi recomanzi si mie niste casti bune cu pe la 60-80 ron ? Ma oprisem la varianta asta http://www.emag.ro/casti-sony-mdr-zx100b-negru-mdrzx100b-ae/pd/EQR7DBBBM/ dar poate gasesc ceva mai bun .

      (Citează)

  7. Espressor – linkurile de la “aici și aici” lipsesc :)

      (Citează)

  8. @MIhai Depinde ce fel de căști vrei. În ureche/pe ureche/pe lângă ureche.
    Din punctul meu de vedere Sennheiser e cam cea mai bună alegerea pe care ai putea s-o faci. Eu le am pe astea de 2 ani de zile și sunt extrem de mulțumit de ele.

      (Citează)

  9. @ Bogdan vreau peste ureche sa izoleze cat mai bine zgomotul de afara , stau la camin si sunt intre 2 camere pline cu galagie . Am auzit si eu chestii bune despre Sennheiser dar nu am gasit nimic in bugetul meu de 80 de ron .

      (Citează)

  10. Nexus trebuie verificata pe loc pentru ca vin defecte din cutie: touch mort, wireless fara semnal, baterie care nu se incarca pentru ca e conectata in dorul lelii. Daca merge, e o tableta foarte buna, plasticul este placut la atingere, procesorul folosit este rapid si indeajuns de puternic pentru jocurile si aplicatiile actuale. Pretul mi se pare acceptabil, chiar promotional.

    Lenovo Yoga e o idee interesanta, dar la noi e prea scumpa fata de cat costa in restul UE.

    Routerul nu suporta DD-WRT, asa ca mai bine alt model.

      (Citează)

  11. Mi-ar fi plăcut modelul Kindle Touch, ăla apărut între Kindle WiFi și Paperwhite. Din păcate, Amazon l-a scos din cărți. Îl mai găsești doar la mâna a doua. Alternative ar fi Pocketbook Basic Touch 624 (acceptabil ca preț) sau Sony PRS-T3 (preț nejustificat de mare chiar și cu reducerea WOW!).

      (Citează)

    • @Alx MAX: părerea mea este că nu pierzi nimic. Eu am avut primul Kindle, cu tastatură – nu am apăsat niciodată butoanele, ocupau degeaba spațiu.

      Acum am Paperwhite, are touch, în afară de introdus parola de la wifi și ceva prin setări nu l-am mai apăsat. Doar ca să dau paginile, dar aș fi preferat să am butoane pentru asta.

      Dacă vrei sfatul meu, ia un Paperwhite, lumina internă este o funcție foarte utilă.

        (Citează)

  12. @offtopic – RDS a reintrodus posturile VH1 si Film Cafe, frecventa Bucuresti:
    354MHz pt VH1 6900SR si 64QAM
    434MHz pt Film Cafe 6900SR si 256QAM

    via http://forum.softpedia.com/topic/674294-rcs-rds-digi-tv-nou-vh1-i-film-cafe/page__st__31644

      (Citează)

  13. Am gresit, erau frecventele pentru Cluj, pentru Bucuresti:
    Film Cafe – frecventa 330 Mhz – 256 QAM
    VH1 – frecventa este 402 Mhz – 64 QAM

      (Citează)

    • @marius: mulțumesc, dar un știu cui mai sunt utile frecvențele, la majoritatea se actualizează automat televizorul sau receiverul cu lista nouă de canale.

        (Citează)

  14. Dacă unii injură blogul că e prea comercial, eu zic mersi că arați constant oferte bune. Am și luat un espressor pentru ai mei :D

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus