un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Vodafone România va avea un nou CEO

24 Jan 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

10 comentarii

CEO-ul Vodafone România, Inaki Berroeta, a fost numit CEO al Vodafone Australia, plecând deci să conducă operațiunile într-o țară mult mai călduroasă. În locul său va fi numit un nou CEO, încă neanunțat, despre care urmează să vedem cu ce planuri va veni și ce schimbări va face.

Recent și eMAG a anunțat o schimbare în echipa de management. Violeta Luca, anterior director general la Flanco, devine vicepreședinte și director executiv la eMAG (director general eMAG este în continuare Iulian Stanciu). Bănuiesc că spune multe despre viitorul comerțului promovarea de la funcția nr 1 în Flanco, un magazin mai degrabă off-line, la funcția nr 2 din eMAG, lider pe online.

sursa: ComputerBlog și Yahoo.

    10 comentarii

  1. schimbarea unui CEO va aduce mai multi giga de trafic la pachet? :D

      (Citează)

  2. E Luca nu Lucu si la Flanco tot lui Stanciu ii era subordonata deci se muta de fapt pe aceeasi pozitie. In plus ramane presedinte si la Flanco.

      (Citează)

  3. Asa, si ce daca se muta de la Flanco la eMAG? In loc sa faca stanga pe etaj, face dreapta, ca sa ajunga in birou.

    Sper ca Vodafone sa se mai trezeasca, sunt si oameni buni acolo si loaze, si sa avem semnal mai bun pe telefon si preturi mai bune la telefoane.

      (Citează)

  4. Oferte mai proaste la Vodafone nu exista, de cateva luni am si renuntat la abonamentul cu ei care era de vreo 16 ani. La acea vreme vroiam un Nexus 4 cat mai ieftin cu orice abonament de aproximativ 20 euro lunar. Oferta lor a fost penibila, Telefonul, la pachet cu 20 euro lunar timp de doi ani era cu vreo 200 lei mai scump decat la PC Garage, telefonul fiind liber de contract. Acum sunt tot la ei cu o cartela amarata de 5 euro pe luna care o incarc o data la vreo 2 luni sa nu imi pierd numarul, folosesc mai mult telefonul de serviciu care e la un alt operator.

    Prin urmare e un lucru bun, sper sa mai schimbe diverse prin divizia de ofertare.

      (Citează)

  5. Radu, e dezamagitor ca scrii orice stire neinsemnata legata de Vodafone, doar pentru ca bannerul lor troneaza in header, dar n-ai scrii un cuvant despre noua oferta telefonica a celor de la RDS. E trist cand ajungi sa scrii mai mult pentru companii decat pentru cititori.

      (Citează)

    • @coke: bannerul respectiv este prin 2Parale, încerc eu să văd dacă merg vânzări afiliate la Vodafone (până acum 0 lei). Putea fi la fel de bine la Floria sau altceva ce testez din când în când. De asta e bine să cercetezi un pic înainte să zici ceva, un simplu click te lămurea. Am scos bannerul, sper că ești fericit acum.

      Oferta mobilă a celor de la RDS nu mă interesează. În mod sigur nu voi renunța la operatorul curent pentru RDS mobil (de fapt în decembrie m-am prelungit pentru doi ani și am mai adăugat niște trafic de net) și nici nu i-aș sfătui pe alții să o facă. Au scris alții suficient, eu nu prea am citit, dar am văzut ceva cu credit bancar etc.

      O schimbare de CEO la una dintre pricipalele companii ce activează pe piața nostră este, însă, întotdeauna de interes. Poate că pe unii nu-i interesa acest lucru în special; asta încerc eu să schimb și să-i fac să fie interesați.

        (Citează)

  6. Începe și emag să fie offline; la noi e mereu plin magazinul lor.
    Și eu, când vreau ceva de la ei fac analiza pe site, iar apoi merg și cumpăr produsul din magazin (e la 5 minute de mine și pot avea produsul pe loc)

      (Citează)

  7. Bineinteles alt CEO strain, ca romanii asa sunt obisnuiti sa fie sclavi la toti neadaptatii lumii.

      (Citează)

  8. CEO-ul ăsta îl ia și pe CTO cu el sau ni-l lasă pe cap în continuare?

      (Citează)

  9. Nu stiu cine se ocupa de cum trebuie sa arate magazinele lor, dar mi se pare slab de tot.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus