un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Un sutien periculos

29 Jan 2014  ·

GÂNDURI  ·

10 comentarii

sutien_incuiatAm văzut la știri că japonezii au inventat un sutien care nu se mai deschide decât dacă femeia este îndrăgostită de bărbatul cu care este în acel moment. Bănuiesc că în Japonia există o adevărată criză socială cu atâtea femei care-și scoteau mult prea ușor sutienele în fața bărbaților și deci au găsit o metodă să corecteze această situație.

Tehnic vorbind, sutienul îți detectează ritmul cardiac, iar o aplicaÈ›ie de pe smartphone îl analizează È™i decide dacă eÈ™ti îndrăgostită sau nu de cel pe care-l vezi în faÈ›a ta în acel moment, permițând sau nu deschiderea sa pentru acces facil la “gemeni”. ÃŽn practică, nici o femeie nu-l va cumpăra.

De ce nu-l vor dori femeile?

Pentru că sutienul mai trebuie deschis și pentru cei pe care nu-i iubești. Așa e viața. Ca domnișoara aceasta din Playboy (NSFW).

Și pentru că poate izbucni o adevărată criză dacă eÈ™ti cu partenerul tău de viață È™i noul tău sutien nu se deschide pentru el. “Vezi, eram sigur, nu mă iubeÈ™ti!” “Ba da dragule, sigur că te iubesc, merge prost senzorul ăsta, stai să resetez smartphone-ul că poate își revine…”. Genul acesta de detector de minciuni/adevăr nu este binevenit în viaÈ›a nimănui.

sursa: Discovery.com

    10 comentarii

  1. Noh! Ä‚sta da post metafizic!

      (Citează)

  2. Să sară acum toate cititoarele acestui blog È™i să te contrazică! Ar trebui ca aplicaÈ›ia aia de smartphone să aibă È™i un buton de “urgență”, nu?

    Era ceva dacă se făceau chiloÈ›i de castitate cu funcÈ›ia asta minune, la sutien nu văd care-i È™pilu! Să vezi atunci hack-uri la aplicaÈ›ie…

      (Citează)

  3. Nu mă dau cel mai mare expert în sutiene, desfăcut sutiene dar cred că poate fi dat jos și fără a-l desface. Deci chiar e complet degeaba.

      (Citează)

  4. Also, ar sari si la un viol :)) ca are victima heart rate mare. :P

      (Citează)

  5. nu am niciun dubiu ca se vor gasi femei care sa pacaleasca masinaria. adica, pana mea, “fac” un barbat si nu pot pacali o amarata de aplicatie? :))

      (Citează)

  6. Radu, n-ai inteles bine. Sutienul are ca target barbatii, sa-l cumpere si sa-l faca cadou. FIx din aceleasi motive.

      (Citează)

    • @xgaby: corect, dar femeile ar găsi imediat motive să nu-l poarte, ba că trebuie încărcată bateria, ba că nu È™tiu ce cupă are formă de ceva si nu de ceva… chestii din astea inventate de ele.

        (Citează)

  7. cica japonezii sunt in criza mare, s-au vandut mai multi pampersi ptr adulti decat ptr bebelusi, in ultimul an. Nu sutien din asta le trebuie lor

      (Citează)

  8. asta e. o sa fie sex fara tzatze nu numa fara iubire

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus