un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Salam cu alune

11 Jan 2014  ·

GÂNDURI  ·

11 comentarii

Dacă ajungeți prin Franța, mergeți în orice supermarket și cumpărați salam cu alune. Este mega bun! Am luat prima oară în 2012 și nu mă puteam opri din mâncat (faptul că se stricase cântarul m-a ajutat mereu la acest aspect). Anul trecut, în scurta noastră aventură în Franța, am găsit o bucată într-un Carrefour City, dar șoc! era ultima bucată. Așa că m-am întors doar cu una. De câte ori mâncam o felie vărsam și câte o lacrimă, văzând cum se împuținează “comoara”.
salam_cu_alune_1salam_cu_alune_2

Dacă știe cineva pe unde se poate găsi și la noi îi voi rămâne veșnic recunoscător (și gras).

    11 comentarii

  1. Au avut recent la Lidl. Se gaseste cand e “saptamana produselor de lux” sau ceva de genu asta. Inafara de asta, as incerca la Carrefour…

      (Citează)

  2. Urmaresti oferta Lidl, si au in unele saptamani…problema e ca eu in Bucuresti tot timpul am avut o problema in gasirea unui Lidl, desi in provincie cauti orice altceva si dai peste unul.

      (Citează)

  3. @ales:

    http://www.lidl.ro/cps/rde/SID-17A11A1C-FBE3B58E/www_lidl_ro/hs.xsl/2312.htm?language=ro-RO&country=RO

    Scrie la oras Bucuresti si o sa iti arate toate magazinele din oras.

      (Citează)

  4. Tocmai am luat din Lidl, 14,9 lei 250 g

      (Citează)

  5. @Catalin, nu am zis ca nu sunt, stiu ca sunt si in Bucuresti, dar nu sunt foarte accesibile cu mijloace de transport in comun. Oricum 14 magazine intr-un oras ca Bucuresti-ul e destul de putin pentru ei fata de numarul din alte orase. In plus…nu te sfatuiesc sa te iei dupa harta de pe site-ul lor, in cazul Iasi-ului doua din 5 magazine sunt pozitionate TOTAL in alta parte a orasului, unu relativ in apropiere si doua ok…

      (Citează)

  6. Tocmai am luat de la Lidl. Exista cu alune de padure sau cu nuci. Arata ca cel din poza si merge de minune cu bagheta si cu niste muraturi asortate.

    http://www.comparateur-saucisson.com/wp-content/uploads/2013/08/IMG_1916.jpg

      (Citează)

  7. Si eu am vazut la Lidl azi si am zis: „Neah”.
    Dar acum ca am citit la tine..poate incerc :D

      (Citează)

  8. În afa9ră de Lidl se găsește și la Auchan.

      (Citează)

  9. Exact Lidl voiam sa-ti recomand . Am luat si eu acum 2 saptamani . 53ron/kg . Am dat 27 pe un calup mic

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus