un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Concurs la Orange cu premiu un Renault Clio RS

12 Jan 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

8 comentarii

orange_clio_rsIată un concurs simplu cu premiu o mașină Renault Clio RS în valoare de 19.000 de euro. E varianta sport a lui Clio, una rapidă și nervoasă.

Concursul este organizat de Orange România și se referă la platforma Orange TV. Trebuie să intri pe tvgo.orange.ro sau prin aplicațiile de Android și iOS, să vă faceți cont și să urmăriți canalul Dicovery Turbo Xtra (e cu mașini). Cei care-l urmăresc măcar o dată sunt automat înscriși, cei care sunt și abonați Orange au mai multe șanse… ceva așa. Detaliile sunt pe site-ul concursului și în regulament.

    8 comentarii

  1. Daca aplicatia ar fi functionala ar fi o chestie…Aplicatia este atat de instabila incat nu am reusit sa vad nici un canal mai mult de 2 secunde. Asta daca nu crapa. Eu chiar nu-i inteleg pe cei de la marketing. Promoveaza aplicatia si serviciul, dau o masina daca folosesti in speranta ca o sa platesti pentru continut la un momendat si nimeni nu a incercat aplicatia pe care o promoveaza sa vada daca totusi merge. Cred cred ca echipa de QA a fost in concediu cand s-a pus in PlayStore.

      (Citează)

  2. Aceeaşi problemă o am şi eu cu aplicația. Am încercat-o înainte de sărbători şi se blochează în secunda 2 a filmului. Am păstrat-o instalată în ideea că va veni un update. It never happened.

      (Citează)

  3. Nici eu nu reusesc sa folosesc aplicatia. Mai bine ar investi banii in development decat sa dea premii degeaba.

      (Citează)

  4. Premiul il le da Renault. Nu cred ca masina a fost achizitionata in totalitate de Orange ci mai degraba e un parteneriat.

      (Citează)

  5. @230v: nu știu ce să zic, de obicei le cumpără organizatorul cu un discount bun. La ce flotă mare de Renault-uri are Orange, mă mir că valoarea declarată a premiului este de 19.000 euro, când mașina începe pe site-ul Renault de 22.000 euro. Ma așteptam la un discount mai mare pentru ei, dar poate că au luat ceva dotări suplimentare pe respectivul premiu.

      (Citează)

  6. trebuie sa ai abonament orange tv go.

      (Citează)

  7. Da, si masina o sa fie castigata de una din rudele organizatorilor din Orange.Curat concurs.

      (Citează)

  8. Aplicația nu funcționează, Orange fail.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus