un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ce jocuri aștept în 2014

27 Jan 2014  ·

GÂNDURI  ·

17 comentarii

2014 se anunță a fi un an foarte interesant pentru gaming, comparativ cu 2013, și iată ce mă interesează pe mine personal, mai ales de când am luat o placă Asus Geforce GTX660 de Black Friday.

Destiny – 9 septembrie pentru PS3, PS4, Xbox One și 360, varianta de PC mai târziu.
Un mega-joc de la Bungie, Destiny reunește concepte SF și fantasy într-un first-person shooter. Acțiunea are loc în sistemul solar, unde oamenii au de înfruntat tot felul de creaturi ciudate și fac asta cu ajutorul unor arme high-tech, dar și săbii și magie. OK, nu magie curată, dar efectul este același. Gândiți-vă la un fel de Mass Effect combinat și cu Knights of the Old Republic.

Se pune mare accent pe multiplayer, îți vezi de misiunile tale, dar cei din jur sunt alți oameni ce au și ei alte misiuni pe acolo. Să vedem ce-o ieși, că s-ar putea la fel de bine să fie un alt Daikatana.

Watch Dogs – T2 2014 pentru PC, PS3, PS4 și Xbox 360.
Watch Dogs parcă s-a inspirat de la serialul Person of Interest și din jocurile GTA și Deus Ex. Ești un hacker ce poate comanda tot ce dorește prin orașul său, activând semafoare, scotând bani de la bancomate și încetinind tramvaiul pentru a putea sări pe el. Trailerul de mai jos spune totul.

Thief – 25 februarie 2014 pentru PS3, PS4, Xbox 360 și PC.
Thief: The Dark Project este un joc super vechi, primul FPS în care trebuia să te ascunzi în umbre, să elimini silențios tot felul de paznici și să descifrezi hărți obscure pentru a te strecura în tot felul de palate spre ținta ta.

Thief-ul de acum este un remake și sper să le iasă bine partea care-ți oferă libertatea e a îndeplini misiunea prin ce mijloace vrei tu.

Wolfenstein: The New Order – cândva în 2014 pentru PC, Xbox 360, One și PS4.
Hai că un nou joc din serie nu strică. Și aici omori naziști, dar într-o perioadă mai modernă, o istorie paralelă a războiului, cu ceva tehnologii suplimentare în plus.

Dragon Age: Inquisition – T3 2014 pentru PC, Xbox One, PS3 și PS4
Pe primul l-am jucat cu plăcere, un RPG mare și frumos, dar nu atât de mare încât să pară dezolant de complex. În al doilea am apreciat libertatea deciziilor tale și cum schimbau ele lumea, dar mi-a displăcut că întreaga acțiune are loc, până la urmă, într-un singur oraș. Sper că Inquisition revine la rețeta primei părți.

Final Fantasy XV – cândva în 2014 pentru Xbox One și PS4.
Sunt fan al seriei FF de la ediția 7, aia cu Cloud și Sephiroth. Deși momentan m-am blocat într-un loc nasol al FF13 și mai am apoi de jucat 13-2, aștept versiunea 15 cu plăcere.

Dungeon Keeper – T1 2014 pentru Android și iPhone.
Cu primul DK m-am distrat extraordinar de bine în vremurile procesoarelor 486. Ești un “lord al răului”, antrenezi monștri, sapi după aur, invadezi satele nevinovate și te aperi atunci când eroii vin să te cucerească. Sper să fie la fel de bun și pentru telefon.

    17 comentarii

  1. Mai baga pe lista Titanfall daca iti plac FPS urile SC-FI – Mechs and shit… :D https://www.youtube.com/watch?v=caiIamHIzBY.

      (Citează)

  2. Wasteland2 este deja in beta, precum si Heartstone, un super card game de la Blizzard.

      (Citează)

  3. Aș mai pune pe listă GTA V, Titanfall, The Crew de la Ubisoft și Project Cars (cică next gen car simulator) de la Slightly Mad Studios (creatorii seriei Need For Speed Shift).

      (Citează)

  4. Titanfall

      (Citează)

  5. The Witcher 3? http://www.youtube.com/watch?v=TZ_G6XiHoUA

    E probabil next-gen-ul anului 2014.

    La fel, nu vad Middle-Earth Shadow of Mordor. http://www.youtube.com/watch?v=3Ps7puWAz1E.

    :)

      (Citează)

  6. cred ca trebuie mentionat si The Division. pentru mine, este jocul care ma face sa imi cumpar un ps4. https://www.youtube.com/watch?v=EWJD8DMasCU

      (Citează)

  7. Reaper of Souls eu :)

      (Citează)

  8. Am o mica speranta pentru Q4. :)

    Un pic de offtopic, The Witcher 3 e TBA 2014, dar Altex il afiseaza disponibil din 29.01.2014 cu precomanda. Greseala sa intentie? :)

      (Citează)

  9. Da, Radu. Am observat ;)

      (Citează)

  10. Half Life 3 anyone?

      (Citează)

  11. Cel mai asteptat joc pentru mine e The Witcher 3. As mai avea ceva sperante in afara de ce ai enumerat tu putin mai sus si la Divinity: Original Sin, la Metal Gear SGZ, la Halo 5 si poate anul asta cu putin noroc primim si Uncharted 4.

      (Citează)

  12. @georgel007:

    Si poate Uncharted 4 nu o sa fie doar pe PS4. Raiiit! :D

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus