un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Teatru pe scena undelor la Radio Romania

4 Dec 2013  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

drama-maskTeatrul la radio este o altă amintire din copilărie, cu toate acele voci ce se auzeau din micul difuzor și totuși reușeai să înțelegi întreaga piesă.

 

“De ce, dacă jucăm cu toții în mod natural niște roluri, avem nevoie de teatru? Fie că este o oglindă socială, o reflectare care reproduce exact sau caricaturizează societatea și ne permite să înțelegem mai bine imperfecțiunile sale, teatrul poate avea un efect de catharsis sau chiar terapeutic. Teatrul poate fi, de asemenea, și o formă de divertisment.

Indiferent din ce unghi privim, teatrul face parte din viața fiecăruia dintre noi. Și pentru că de cele mai multe ori nu ajungem suficient de des la o piesa de teatru, Radio Romania vă propune să ascultați, pe scena undelor, sute de montaje clasice sau moderne de teatru radiofonic, de luni până joi, de la ora 23.00.

Vă invităm la un spectacol de artă și cultură pe frecvențele Radio România: http://www.romania-actualitati.ro/rrapages/view/1454 .

Mai multe detalii pe pagina de facebook Radio Romania, www.facebook.com/RadioRomania și pe site-ul romania-actualitati.ro.”

  2 comentarii

 1. Catharsis :-D Dirigintele nostru din liceu ar fi mandru de tine :-)

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus