un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Redacția Times New Roman transformată în Mega Image

4 Dec 2013  ·

GÂNDURI  ·

8 comentarii

Cred că toate premiile pentru PR și campanii online s-au dat prea devreme: ideea Mega Image de a transforma chiar redacția Times New Roman într-un magazin Mega Image este cea mai tare chestie pe care am văzut-o anul acesta.

Știți că cei de la Times New Roman au făcut nenumărate glume privind numărul mare de astfel de magazine din oraș. Ei bine, acum cu ajutorul unui șef de la TNR, Mega Image a intrat acolo, a amenajat rafturi, a pus afișe, a adus chiar și o casieră și dimineața următoare redactorii au fost surprinși de schimbare. Clipul este mai jos.

Toată povestea este pe IQads. Cred că merge și un felicitări McCann pentru idee.

  8 comentarii

 1. Foarte faina idee.

    (Citează)

 2. Geniala ideea, dar s-ar putea ca ea sa fie mai mult in folosul TNR, cu toate ca arata si deschiderea catre public pentru Mega Image

    (Citează)

 3. Breath of fresh air and completely bunkers :)

    (Citează)

 4. O campanie penibila pe un site fara haz. Nu s-a prins nimeni ca toti bloggerii zisi alisteri o baga in seama. E raluxa smmanager la Mega image? Trist, mai bine mai bagai niste articole despre Black Friday.

    (Citează)

 5. Nu, e un rahat gen onion facur prost si promovat agresiv. Tie?

    (Citează)

 6. Una din cele mai bune reclame de anul asta. Cand am vazut titlul pe bloguri ma gandeam ca i-au dat in judecata, dar am avut o mare surpriza :)

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus