un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Noul Mustang

12 Dec 2013  ·

AUTO  ·

13 comentarii

mustang_12
S-a anunțat de ceva vreme că Ford va aduce modelul Mustang în Europa. Ford România a lansat un excelent site de prezentare a noului model Mustang, cu fotografii precum cele de mai jos (altele sunt și pe Facebook). Din păcate, abia în 2015 ajunge noul Mustang și la noi, iar din ce înțeleg va avea un motor V8 de 5 litri și unul Ecoboost de 2,3 litri.

Dar uitați-vă mai jos cum arată această mașină!

    13 comentarii

  1. Born in the USA.

      (Citează)

  2. Observ si poze cu un ornament ciudat ce se aseamana cu un volan… lucru suspct, avand in vedere ca muscle carurile merg doar drept. Ma mir ca n-au pus si pe asta grila furata de la aston martin.

    In alta ordine de idei, masina arata ca un bedroom wall poster car, ceea ce a fost mereu.

    Imi place unde va ajunge tehnologia si economia prin downsizing. E ca si cum lui rambo i-ai da greierasul din MIB1. Mult mai eficient, compact dar gay.

    Mai bine ai spune ca din fericire nu ajunge pana in 2015 la noi. Speram sa nu ajunga niciodata. Nu suntem o tara pt asa ceva din cel putin un motiv: nu avem drumuri lungi si drepte intre localitati. Asta este si mereu va fi o masina pt interstate, nu dn-uri.

      (Citează)

  3. Prea efeminata pentru un muscle car. Un muscle car fara muschi, no me gusta.

      (Citează)

  4. Arata foarte bine intr-adevar, nu m-a impresionat niciodata Mustang insa generatia asta e aparte.

    @Mihai
    E un mit ca merg doar drept, trust me. Ca un pilot profesionist scoate timp mai bun pe circuit cu un Nissan GT-R, Porsche 911 GT3 RS sau Mercedes-Benz C 63 Coupe AMG Black Series nu inseamna ca masinile cu muschi (mai ales cele din zilele noastre) merg doar drept.

      (Citează)

  5. Era pentru Mircea mesajul :)

      (Citează)

  6. Apostol Jagardel

    12/12/2013 la 3:50 PM

    Asta nu mai este un Muscle Car,e doar o copiuta de manseratti …italiano bello greaseball redneck ciunga:) bleah…oricum mereu m`am mirat cum au reusit atatia ani americanii,sa aibe masini cu interior de cielo…la scoruri de scoruri,denota sincer lipsa lor de educatie crasa sau mai bine zis Cum Poti Modela Piata/Clientul dupa Mintea ta.
    Nu mai exista Muscle Cars,si Bine ar fi sa moara toti giganti americani de fier lucrat de tiganii din teleorman,calitate execrabila,daca ar permite legea sa exportam Logan in US/CA le-am umple soselele de Daciiiii:))

      (Citează)

  7. Daa, Logan-uri 0.9 :)))

      (Citează)

  8. Avand in vedere ca se comercializeaza in state la pret de Rabbit (Golf) la noi nu mai sunt cuvinte de spus ! Mi-as cumpara DoO. Nu neaparat V8 , dar oricum imi place foarte mult masina , atat 64′ cat si fastback-ul (aka tuned eleonor) samd 2008 + . Am condus asa ceva ~600 km in Ro si va spun ca e superba daily use , cam “plasticata” , dar se conduce superb , aduce zambete si arata strong .

      (Citează)

  9. Nu prea am fost fan muscle cars si probabil de-asta imi place enorm masina asta, dar cred ca tot as prefera o europeana sau japoneza.

      (Citează)

  10. @Mircea – du-te la caruta!

      (Citează)

  11. superb

      (Citează)

  12. @andi acum m-am intors. Ti-am lasat mancarea langa bot. Dormeai cand am trecut pe la caruta. Data viitoare te biciuiesc!

      (Citează)

  13. LOL @ EcoBoost de 2.3L.

    Eu am mers cu Mustang (pasager) care e facut sa simti motorul si toata puterea, nu sa intrebi cat consuma :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus