un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Arizona Beef de la McDonald’s

7 Dec 2013  ·

GÂNDURI  ·

10 comentarii

american_legends_mcdonaldsApropo de niște sandvișuri noi de la McDonald’s, am fost zilele trecute și am mâncat noul Arizona Beef. Care s-a dovedit a fi foarte mare, nu foarte arătos ca aspect, când ți se pare că ai primit carne și cu o claie de varză peste ea, dar bun la gust.

Singura sa problemă este că-i foarte asemănător la gust cu Big Mac-ul, care costă vreo 2 lei mai puțin la meniu. Arizona Beef este 12 lei sandvișul sau 18,5 meniul, dacă mai țin bine minte.

mcdonalds_arizona_beef_1mcdonalds_arizona_beef_2

    10 comentarii

  1. 12,5 lei este sandwich-ul simplu.

      (Citează)

  2. Nu, nu-i deloc foarte asemănător la gust cu Big Mac, ai papilele gustative obosite. Dar asta nu înseamnă că nu-i tot o porcărie. Ce dracu’ e Arizona în jegul ăsta? (Ieri l-am îngurgitat și eu.)

    Drept e că eu nu prea aleg Big Mac, pentru că se mușcă greu din el. Nu știu alții cum sunt, dar eu n-am ambrazura chiar așa de mare. De-asta am apreciat totuși la vaca de Arizona că era măcar într-un… într-o… în hârtia aia, că poți dracului s-o ții mai bine în mână când o direcționezi spre înăuntrul gurii. Nu-mi plac sendvișurile groase puse de capul lor în cutie, și care dup-aia se împrăștie în toate părțile când le muști.

      (Citează)

  3. ionut vlaseanu

    07/12/2013 la 11:59 AM

    Niste porcarii cu “p” mare. Laturi.

      (Citează)

  4. Mi-a povestit si mie prietenul meu ca au aparut aceste sandvisuri la Michidies si a zis ca Arizona asta nu-i asa de bun precum a crezut el. Eu inca nu l-am incercat dar pana acum, dintre toate, preferatul meu e tot Big Tasty. O fi el mare si cand il pun in cutie trebuie sa am, intr-adevar, grija sa nu se duca in toate partile dar am doar putin mai multa grija cand il mananc – sa il tin cu ambele maini bine :)) – ca sa il dovedesc. :D

      (Citează)

  5. Mancat. Meh la gust. Cheeseburgerul din Fire e mai bun, la pret asemanator cu meniul de la McD.

      (Citează)

  6. Este mult mai bun decât Big Mac, şi mai mare.

      (Citează)

  7. PREA BUN, PREA CA LA TARA ! Nu, Raducule ?!

      (Citează)

  8. raman la Big Mac chiar daca se mananca mai greu (e cam inalt)

      (Citează)

  9. si eu sunt fan tot big mac. Il presez cu palma cand deschid cutia. il fac super subtire, apoi il mananc.. nu zboara nimic din el :D

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus