un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Câteva cifre despre Seenow, care introduce și filme Disney on-demand

6 Dec 2013  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Ieri la conferința Future of Media mi-a plăcut cel mai mult prezentarea Seenow. O veste bună venită de la ei, mai ales pentru părinți, este că la începutul lui 2014 vor adăuga în sistem filmele Disney în sistem video-on-demand, așa că le puteți arăta copiilor de câte ori este nevoie.

O altă veste este că ulterior vor introduce și conținut de la Warner Bros, rămâne de văzut ce și cum. Până atunci, Seenow oferă canale TV, seriale, filme și au 130.000 de conturi. Am înțeles că și gratuit aveți acces la anumite tipuri de materiale video, iar eu plănuiesc să fac rost de un voucher de o lună de test ca să fac o prezentare mai mare a platformei și poate apoi îi fac și o comparație cu Voyo.

Mai sunt sunt toate cifrele care vă pot interesa despre Seenow. Sunt uimit de procentul mic de dispozitive iOS, având în vedere că se spune că posesorii lor sunt mult mai deschiși spre achiziții ulterioare de aplicații/servicii. Iar al doilea slide spune că de fapt de pe smart TV-uri se uită lumea cu adevărat la filme/seriale, pe când de pe telefoane și tablete… nu știu, se face browsing după conținut? Se uită la pornografie, ca să explice acele puține minute?

Am reținut ceva bun spus în timpul prezentării: “chiar dacă ilegal, Vplay a obișnuit un număr mare de oameni cu ideea că pot vedea online seriale, iar pe termen lung acest lucru va fi benefic și pentru serviciile legitime precum Seenow”. Mi s-a părut o idee inedită, dar probabil adevărată, și foarte sinceră; de obicei nu auzi asemenea puncte de vedere spune în public.

    6 comentarii

  1. am primit astazi un mesaj de la vodafone in care spunea ca am acces gratuit timp de 3 luni la seenow. de asemenea, traficul facut pe aplicatie este gratuit. l-am activat, pare destul de interesant, deocamdata nu am avut timp sa ma uit mai in detaliu, doar la oferta de documentare tv.

      (Citează)

  2. Seenow ofera 10e si daca iti faci cont si il folosesti pe un smart tv, cel putin eu am primit.
    Partea buna, merge foarte bine, partea rea, in afara ro sunt multe programe restrictionate (din cauza drepturilor de autor banuiesc).
    Stie cineva cum pot face un vpn pe un smart tv?

      (Citează)

  3. @AlexO – daca ai IP fix (pentru o mai mica bataie de cap) poti sa testezi UnoDNS si n-ai treaba cu VPN sau ceva asemanator. Eu ma uit la Netflix de ceva timp in acest fel.

      (Citează)

  4. pe adroid cand am incercat aplicatia mergea putin spre deloc. sper ca au mai schimbat ceva…

      (Citează)

  5. Filme si Seriale

    18/04/2014 la 1:07 AM

    Am testat pana acum voyo si am fost multumit, vreau sa testez si seenow pentru a ma hotara la care sa raman.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus