un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

2014 vine cu noi filme SF

29 Dec 2013  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Se pare că și în 2014 continuă moda scenariilor SF în filmele mari de la Hollywood. În trailerele de mai jos văd că apare chiar și un nou Godzilla, deși nu înțeleg de ce ar fi nevoie de un remake. Ce să zic, măcar am scăpat de vampiri.

Godzilla – apare pe 16 mai 2014.

Jupiter Ascending – cu Mila Kunis și Channing Tatum, de la frații (fratele+sora) Wachowski, pe 18 iulie 2014.

Edge of Tomorrow – cu Tom Cruise, apare pe 6 mai 2014.

Robocop – 12 februarie 2014

    5 comentarii

  1. Cum de ce e nevoie de un nou Godzilla ?!?!?! Poate ca porcaria aia amercana cu Matthew Broderick nu se poate numi film . Poate ca un film cu un monstru urias ce o sa se bata si cu alti monstrii e super ?!

      (Citează)

  2. E la fel de super cum a fost si Pacific Rim – ori nu te-ai uitat la altceva in afara de efecte, ori varsta + nr de neuroni nu depaseste 7…

      (Citează)

  3. Adrian ce imi plac mie hypsterii astia de se duc la toate filmele si daca nu e schindler list sau cine stie ce film nu e bun .

    Trebuie sa intelegi cand te duci la un film ca Pacific Rim / Godzilla chiar si transformers nu te duci cu asteptari de mega film te duci pentru Lupte cu roboti gigantici contra monstrii urati . Filmele sunt lucruri subiective daca filmul meu preferat e Jurasik Park 1 ma scuzi ca nu am suficienti neuroni .

      (Citează)

  4. Scuze daca a sunat a insulta, comentariul nu era adresat direct. Cam stiu la ce sa ma astept de la un film, nu vreau sa fie toate Memento. Ca sa ma leg de lista ta, mi-au placut si mie transformers, primul godzilla, jurassic park… insa Pacific Rim mi s-a parut cretin de la subiect la actiune si actori – sper sa nu fie si urmatoarele filme “cu chestii mari care se bat” la fel.

      (Citează)

  5. 75% din filmele astea vor fi proaste, ca Elysium de proaste. De exemplu Edge of tomorrow e un Groundhog Day SF, nimic mai mult.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus