un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Tineretului: pasajul suprateran Mihai Bravu prinde contur

26 Nov 2013  ·

GÂNDURI  ·

13 comentarii

Pasajul suprateran de la Mihai Bravu cu Văcărești prinde formă după ce a fost recent atribuit unui alt constructor (și scumpit, evident). Așa arată acum, majoritatea “grinzilor” sunt montate, a apărut și structura pilonilor centrali (cei aflați chiar pe podul peste Dâmbovița), care au mai multe metal în ei, iar în curând tablierul este gata și se trece la calea de rulare.

Nu vă bucurați încă. Deși se lucra și sâmbătă seara acolo, termenul oficial de finalizare este peste 12 luni și s-ar putea amâna în această perioadă.

    13 comentarii

  1. Trebuie sa il dubleze oricum. Ce e facut acum e doar un sens.
    De aia sunt 12 luni.

      (Citează)

  2. chiar trecea pe acolo cu un amic ieri si ne-am mirat cat de mult s-au miscat in ultima vreme

      (Citează)

  3. Asta nu e podul ala de trebuia sa fie gata acum cativa ani (ironie)?

      (Citează)

  4. Radu ma uimesti. Articoulul asta l-ai facut din masina, cand te intorceai seara acasa? pozele le-ai facut cumva cu Orange Hiro? Asteptam cu nerabdare un articol muncit, interesant.
    Valentin.

      (Citează)

  5. Best regards.

      (Citează)

  6. Fara sa fiu rautacios, treaba a inceput sa se miste dupa episodul cu cainii maidanezi si copilul din Tei. Si nu numai acolo.

      (Citează)

    • @eu: nu, coincidență. Cam în perioada aia au anulat contractul cu Romstrade și au dat lucrarea către Astaldi, care s-a apucat de treabă.

        (Citează)

  7. Atata timp cat Beneficiarul isi face platile la timp, fara pretexte “romanesti” Contractorul nu are niciun motiv sa nu faca treaba buna si repede.
    Ne plimbam zilnic pe realizarile lui ASTALDI SPA, de parca ar fi facut parte din cotidian de cand ne stim: pasajul Basarab, pasaj aeroport Otopeni, largire pasaj Otopeni II (peste centura). Parca s-au miscat mult mai bine decat altii… sa nu uitam de Metrou Drumul Taberei…
    Ok, pe bani totul, ca nimeni nu iti lucreaza gratis dar felul cum se administreaza banii astia cred ca e problema altora…alora alesi, cumva? :)

      (Citează)

  8. Podul la care se lucreaza acum ar trebui sa fie gata la sfarsitul lunii martie. Cel de-al doilea pot va fi gata, teoretic, la farsitul anului viitor: http://www.b365.ro/oprescu-pe-primul-pod-de-la-mihai-bravu-splaiul-unirii-se-va-circula-din-martie_197701.html

      (Citează)

  9. Da, si eu stiam ca primul sens va fi gata in martie 2014 iar cel de-al 2-lea in decembrie 2014.
    Aseara la 22:15 cand am trecut pe acolo inca lucrau. Pe sensul celalalt s-au apucat de mutat stalpi. Pe trotuarul din fata de la Lidl incep sa restricitioneze circulatia, iar pe Calea Vacaresti in curand o sa restrictioneze parcarea la bulevard.

      (Citează)

  10. Si eu sper sa tina. Dar nu am vazut sa toarne ciment. Aseara de exemplu sudau…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus