un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Black Friday la IKEA – au apărut ofertele

27 Nov 2013  ·

GÂNDURI  ·

11 comentarii

IKEA a anunțat pe site ce produse vor avea reduceri în weekend-ul lor de Black Friay, adică în perioada 29 noiembrie – 1 decembrie. Le puteți vedea pe toate aici.

Sunt mai puține decât mă așteptam, dar am remarcat acolo reducerile la:

  • fotoliu balansoar Poang, varianta scumpă de 639 lei redusă la 399 lei. Cred că-i cel de piele?
  • scaunul de bucătărie Henriksdal, redus de la 239 lei la 139 lei.
  • masuțele de cafea Lack, reduse de la 129 lei la 89 lei.
  • cântar de bucătărie de la 89 la 39 lei.



Estimez că va fi îmbulzeală, mai ales că au băgat și decorațiunile pentru iarnă în oferta magazinului. Dacă mergeți pentru una din reduceri, mai bine o faceți de vineri la prima oră.

IKEA derulează până pe 4 ianuarie 2014 o campanie de ajutorare: cumperi una dintre jucăriile lor de pluș și ei donează 1 euro către UNICEF și Salvați Copiii. Jucăriile sunt viu colorate și foarte simpatice (sau în fine, mult mai simpatice în realitate decât în imaginea de mai jos). Detalii aici.
ikea_copii

    11 comentarii

  1. fotoliul nu e din piele. ala de piele e mult mai scump. mai bine iti iei la 600 si ceva varianta cealalta, adica fotoliul de piele fara balansoar.

      (Citează)

  2. hmm.. cam slăbuț, trebuie să faci calcule serioase ca să-ți dea cu plus un drum la ora aia (vineri, dimineața înainte de 10 sau seara după 6) până în Băneasa, cu tot cu învoitul de rigoare de la birou.

      (Citează)

    • @Gabi Udrescu: măcar mobilă sa nu cumperi fără să ai nevoie reală de ea, cum fac unii la IT&C și se vaită că nu-s discounturile bune. Dacă oricum voiai una din chestiile din listă, acum e momentul.

        (Citează)

  3. N-au inteles nimic din Black Friday.

      (Citează)

  4. Si Lidl are oferte de black friday, daca tot am ajuns de la magazinele online de IT la Ikea.

      (Citează)

  5. cateva produse menite sa te atraga in magazin
    preturi la fel sau mai mari

    http://www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/90182307/ cica acum la 400 , acum 2 saptamani a fost cumparata de un coleg fix cu pretul de 400 de lei , deci unde e discount-ul ?

    mai vad cateva produse ce nu au nici o treaba , sincer ma asteptam de la ikea sa fie un pic mai profesionisti …

      (Citează)

  6. preturile sunt aproape la fel, doar vestea ca participa la Black Friday vor sa atraga mai multi vizitatori pe site, in magazin..

      (Citează)

  7. De cele mai multe ori magazine pentru a atrage clientii maresc preturile si fac reducerea la marirea respectiva, insa daca te vei duce peste 2-3 saptamani sau daca ai fost inainte, vei observa ca lucrurile nu stau asa cum pare in perioada asta. Nu se fac cine stie ce reduceri, decat la vrajeala.

      (Citează)

  8. @Radu: în principal, nu am nevoie de un Poang, dar mi-ar plăcea unul. Ce-i drept, la 300 de lei e out of budget pentru ceea ce am eu planificat în zona asta. prefer să mai pun și să-mi schimb telefonul mobil, aia e o nevoie mai stringentă.

    altfel, cred că îmi doream mai multe chestii și din acest motiv parcă nu m-aș duce la Ikea pentru 20 de produse cu preț redus. nu știu, eu văd Ikea ca pe un magazin de discovery, nu neapărat de „punct ochit, punct lovit”. dar nu vreau să fiu eu referință la analiza cumpărătorului de la Ikea, că nu mă încadrez. îmi dau și eu cu părerea.

      (Citează)

  9. pardon, 400 de lei un Poang.

      (Citează)

  10. Razvan Antoniu

    28/11/2013 la 11:17 AM

    Masuta Lack, am luat-o acum aproape 2 luni cu 69 de lei. De Black Friday, e la reducere de la 129 la 89 lei. Super!! Mai imi iau 2 :)))

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus