un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

PC Garage îți dă banii înapoi dacă produsele sunt mai ieftine de Black Friday

1 Nov 2013  ·

TEHNOLOGIE  ·

15 comentarii

PC Garage face o mișcare bună anticipând Black Friday și anunță că… pentru orice produs cumpărat în luna noiembrie de la ei veți primi înapoi diferența dacă în ziua de Black Friday (29 noiembrie) acel produs va fi în oferta lor la un preț mai mic. Este un concept de price protection aplicat cu această ocazie.

Una dintre problemele acestei perioade de reduceri este că lumea amână cumpărăturile până de Black Friday, când speră să găsească ce-și găsește la un preț mult mai mic. Te-ai oftica dacă ai da acum 1000 de lei pe ceva și de BF ar costa 500 de lei, nu? Chiar și eu am recomandat în primul rând să țineți de bani și să amânați achizițiile.

La Black Friday nu mai este cazul, cel puțin nu la PC Garage. Și faza mișto este că primești un voucher mare, calculat pe baza tuturor comenzilor date între 1 și 28 noiembrie. Voucher, nu bani cash cum mi-ar fi plăcut și mie (vă dați seama totuși ce-ar însemna sa meargă fiecare acolo cu factura produsului cumpărat, să se uite manual la ce preț a fost apoi șamd), dar măcar îți mai iei ceva ulterior, fără nici o restricție privind categoriile.

Detalii și regulament găsiți pe pcgarage.ro
pc_garage_black_friday_price_protection

    15 comentarii

  1. Vorbesti serios cand spui “vă dați seama totuși ce-ar însemna sa meargă fiecare acolo cu factura produsului cumpărat, să se uite manual la ce preț a fost apoi șamd”? Cand faci o promotie, iti asumi riscul.

    Nu e asa greu sa trimiti mail in care spui ce ai comandat si pe ce data, spui si ce pret ai vazut ca avea de Black Friday si dupa astepti sa-ti vireze banii in cont.
    Asa am vazut ca se face prin afara, mai exact pe NCIX, unde indiferent de perioada se da diferenta. Daca azi se lanseaza un produs, il cumperi si iti este livrat, iar maine are de gand sa faca magazinul o promotie cu produsul tau si tu vezi, primesti diferenta in contul tau bancar daca faci o sesizare.

    Consider ca promotia asta de la PC Garage e praf in ochi. Suna mai bine cand spui ca ai economisit bani decat ai primit un voucher care oricum te obliga sa mai cumperi ceva de la ei.

    Nu am nimic cu PC Garage si chiar ii consider cei mai tari din Romania la capitolul componente si sunt pe lista magazinelor pe care voi sta cu F5 de Black Friday, dar promotia asta e trista.

      (Citează)

  2. Si oricum, in baza acestor cumparaturi vor sti la ce sa NU faca reduceri de BF…

      (Citează)

    • @alexduduman: magazinele au negociat deja cu importatorii reducerile de BF încă de acum o lună, chiar două. Nu se decide nimeni cu 2 săptămâni înainte decât pe nimicuri gen huse și tonere.

        (Citează)

  3. Deci nu o sa fie nici o reducere de Black Friday.

      (Citează)

    • @Cristi: ba da, organizează și Black Friday. Nu ste însă nici o garanție că ce cumperi tu va fi și în oferta de BF, ca să poți primi bani înapoi, dar dacă nu e în ofertă, oricum nu are rost să amâni achiziția.

        (Citează)

  4. Interesanta campanie, din partea PC Garage.

      (Citează)

  5. E ceva , dar nu e acelasi lucru. E un lucru cand vreau sa iau doar produsul X la pret redus, si altceva cand trebuie sa mai iau si produsul Y ca sa am produsul X la acelasi pret redus.

      (Citează)

  6. Nu e prea interesanta oferta. In primul rand de BF doar anumite produse sunt in reducere, iar in unele cazuri vin cu produse special aduse doar pentru BF. Nu esti Nostradamus sa ghicesti produsele din oferta.

    In momentul in care vezi efectiv oferta de BF poti sa schimbi dorinta initiala inlocuind produsul dorit cu altul cu pret mai bun.

      (Citează)

  7. Mda e interesant dar chiar crezi ca nu vor fi restricii la voucher ? Nu cred ca is asa de fraieri incat sa nu profite. Daca nu-i restrictie la produs va fi la cumparaturi de minim: _______(introdu suma pe linia punctata). Iar Black Friday la noi mi se pare o pacaleala fiindca in principiu sunt preturile care erau si in mijlocul verii. Ei cresc preturile pana de Black Friday ca apoi sa faca “reducerea colosala” adica revenirea la pretul din vara. Din nou asta e parerea mea proprie si personala. N-am ceva cu PC Garage ca is foarte ok si comand frecvent si de la ei.

      (Citează)

  8. Trebuie facut un desen. Aceasta nu este o promotie care sa genereze noi nevoi din partea consumatorilor ci o campanie care sa ii aduca acum pe unii care altfel ar astepta o ocazie mai buna. Si cand vine momentul BF vad ca nu gasesc ce au vrut si se fasaie tot.

    Daca unii au nevoie de un produs anume, acum pot sa il cumpere linistiti, fara sa se intrebe daca, poate, s-ar putea etc ca fix acel produs sa fie disponibil la promotie de Black Friday. Daca e, bine. Daca nu e, macar nu au asteptat.

    Daca nu stii ce anume vrei sau ai o gama mai larga care ti-ar satisface nevoile, nu conteaza, astepti Black Friday, nu cumperi acum si speri ca de la Black Friday sa primesti ceva inapoi.

      (Citează)

  9. au preturi destul de bune pe site sunt si seriosi, dar sunt curios la Black Friday cum vor sta preturile

      (Citează)

  10. PcGarage are reduceri mici de Black Friday. Magazinul nu se tine de sotii cu preturile pentru ca exista graficul ultimelor 30 de zile pentru fiecare produs. Eu nu cred ca oferta lor va aduce rezultatul scontat pentru ca sunt multe alte magazine cu reduceri mai mari de Black Friday.

      (Citează)

  11. Oamenii tocmai au marit preturile la 50% din produse :) deci reducerea nu e de fapt reducere….pacat!
    Un telefon pe care il urmaream a luat de ieri pana azi 50 ron cu + …probabil ca de black friday o sa fie pretul cu 50 – . Deci nicio afacere…iau un telefon la pretul pe care puteam sa il iau “ieri” si in plus ma leaga sa mai cumpar ceva de voucherul lor(de fapt tot banii mei dati in plus azi)…+ o diferenta de la mine, bineteles….

      (Citează)

  12. Stii ce inteleg eu din asta – ca pipibaraj nu va avea reduceri de black friday . Nu ar fi chiar ceva iesit din comun fata de ce au avut anul trecut asa ca … e un concept deja invechit .

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus