un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Jocuri de sfârșit de an

5 Nov 2013  ·

TEHNOLOGIE  ·

9 comentarii

assassin_creed_black_flagUltima perioadă a fost una foarte bună pentru jocurile pe calculator, cu lansări importante. Avem așa:

Assassin’s Creed: Black Flag a fost lansat oficial la noi în țară. Jocul are loc în 1715 și te pune în postura unui căpitan de navă de pirați, dar păstrează același gameplay clasic. Abia aștept să-l joc, sunt mare fan al seriei, chiar dacă sunt în urmă cu ea și încă mă lupt prin Istanbul cu templierii.

Momentan poate fi cumpărat pentru PS3 și Xbox de pe eMAG sau PC Garage, iar varianta de PC apare spre finalul lunii.

Call of Duty: Ghosts se lansează oficial pe 5 noiembrie. Îl găsiți pe eMAG, PC Garage sau Steam. eMAG organizează și un concurs marți seară, detalii aici.

Batman: Arkham Origins are deja o săptămână de când este pe piață după lansarea oficială în România. Îl găsiți pe PC Garage și Steam. Mă tot gândesc să joc și eu această serie, are toate ingredientele necesare: grafică bună, gadgeturi, Batman și un mod de joc care-mi place.

Iar în afară de Battlefield 4 și un Killzone pentru PS4, nu prea mai sunt alte jocuri interesante în acest sfârșit de an, cel puțin nu în ce urmăresc eu.

Mă bucură nu doar lansările oficiale de la noi, semn bun pentru piața noastră, ci și alte evenimente. Campionatul Mondial de Sport Electronic s-a desfășurat în weekendul trecut în România, la Sala Polivalentă, cu echipe internaționale de League of Legends, A.V.A, Tekken și desigur Starcraft 2 luptându-se pentru faimă și bani.

Romtelecom a fost sponsor principal, așa că unele meciuri au putut fi urmărite și pe Dolce Sport, direct la televizor. Din păcate, cei 10 băieți și 2 fete ce au reprezentat România au ieșit rapid din competiție.

    9 comentarii

  1. Pentru Batman Arkham Origins mai așteaptă puțin. Jocul e plin de bug-uri și mai are nevoie de ceva update-uri pentru a merge normal. Eu trebuie să-l iau de la început să Batman-ul a ajuns la un nivel unde plonjează la în abis și nu prea ai ce să faci ca să mergi mai departe, iar jocul nu-ți salvează fiecare checkpoint în parte.

    În mare parte highligh-urile de sfârșit de an, cel puțin pe PC o să fie Assassin’s Creed IV Black Flag, Battlefield 4 și Call of Duty Ghosts. Plus Batman dacă-i rezolvă bubele. În rest nu ai ce să alegi de pe Steam/Origin/Uplay.

      (Citează)

  2. Eu astept Need for Speed: Rivals

      (Citează)

  3. Primele doua jocuri din seria Batman sunt incredibile. Daca vrei sa le cumperi, le poti lua super ieftin acum:
    https://www.humblebundle.com/

      (Citează)

  4. daca vrei sa incerci seria batman, e inclusa in humble bundle-lul de acuma. :) https://www.humblebundle.com/

      (Citează)

  5. Care vreti sa luati call of duty ghosts aveti grija ca merge numai cu directx 11.Adica tre sa aveti placa video care suporta directx 11.O porcarie daca ma intrebi pe mine…

      (Citează)

  6. Ceva noutati despre Heroes of Might and Magic?

      (Citează)

  7. Pentru Call of Duty ai nevoie de un pc de ultima generatie, altfel nu poti sa-l joci.

      (Citează)

  8. De Fifa 14 nu zice nimeni nimic?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus