un blog de Radu Dumitru

Canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru și youtube.com/NwraduBlog ••• Știri despre Ucraina

Battlefield 4 la Bloggers LAN Party 4!

20 Nov 2013  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Bloggers-Lan-Party-4-PosterDacă sunteți bloggeri, sâmbătă noapte ne putem juca din nou în rețea vreo 12 ore la Bloggers LAN Party #4, organizat acum la Pescariu Sports & Spa.

Pare o noapte lungă? Credeți-mă că te așezi la calculator, te enervezi când mori, te bucuri când câștigi tu lupta cu cei din sală și când te uiți pe geam este dimineață și plecam spre somn.

De data aceasta vom juca titluri mari: Battlefield 4, Need for Speed Rivals și noul Assassin’s Creed 4: Black Flag. Cum sună? Dacă vreți să participați, mergeți pe blogul lui Toma, care organizează totul, și urmați instrucțiunile de acolo (nu sunt multe locuri disponibile). Aduceți-vă propriile căști (găsiți la PC Garage de Black Friday, au reduceri mari la componente pentru gaming), în rest avem de toate în sală.

Bloggers Lan Party 4 este un eveniment susținut de AMDASRock și PC Garage cu sprijinul Pescariu Sports & Spa.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus